2e persbericht van woensdag 22 september 2004

Eindhoven 22-09-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Vrouwen bestolen

Een 82-jarige vrouw uit Helmond is woensdagochtend bestolen van haar portemonnee met bankpasje. Dat gebeurde tijdens het winkelen in het centrum in Helmond. De vrouw merkte dat de beurs uit haar handtas was weggenomen toen ze rond 11.45 uur weer thuiskwam. In de tussentijd was met het pasje al duizend euro van haar rekening afgehaald. Ook een 67-jarige vrouw uit Helmond is woensdagochtend bestolen van haar portemonnee, met daarin ongeveer 60 euro en enkele (bank)pasjes. Toen ze rond 11.30 uur in een winkel in de Veestraat was, merkte ze dat haar handtas openstond en dat de beurs was weggenomen.

Budel: Bedrijfsinbraak

Bij een inbraak in een bedrijf aan De Kempen zijn onder meer een computerkast, een printer, een beeldscherm en een telefoon weggehaald. Dat gebeurde tussen dinsdag 16.45 uur en woensdag 7.45 uur. Een raam is opengebroken.

Geldrop: Bestolen van beurs

Een 73-jarige vrouw uit Geldrop is woensdag bestolen van haar portemonnee. Ze merkte dat de beurs uit haar tas was weggehaald toen ze rond 13.15 uur wilde betalen bij een winkel aan de Heuvel. Er zaten ongeveer 35 euro en een identiteitskaart in.

Son: Gereedschap gestolen op bouwplaatsen

Op een bouwterrein, gelegen aan het 17 Septemberplein, is tussen dinsdagmiddag 16.45 uur en woensdagochtend 07.30 uur ingebroken. Daarbij is gereedschap en een radio gestolen dat zich in een woning bevond van een appartementencomplex in aanbouw. Het gereedschap bestond onder andere uit zagen, beitels en schroevendraaiers. Door een ruit in te gooien van de woning kon het materiaal worden ontvreemd.

Bergeijk: Autodiefstal

Een witte Volkswagen Golf met het kenteken YV-05-YN is in de nacht van dinsdag op woensdag gestolen. De auto stond dinsdagavond omstreeks 23.00 uur nog geparkeerd aan de Puttendijk. De volgende dag, omstreeks 12.00 uur, werd de diefstal ontdekt.