Politie Zeeland


W-9256-2004 Auto-inbraak

Tussen dinsdag 18.00 uur en woensdagmiddag 15.00 uur is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Beatrixstraat in Domburg.
Uit de auto werd het complete navigatiesysteem weggenomen. Schadebedrag is onbekend.


O-9257-2004 Gordelcontrole in Kapelle

Op de Rijksweg in Kapelle werd woensdag tussen 08.45 uur en 12.00 uur een gordelcontrole gehouden.
Van de ca. 150 gecontroleerde automobilisten werden 2 bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.


O-9258-2004 Babbeltruc

Een bejaarde vrouw uit Oud-Vossemeer is dinsdagmiddag tussen 13.30 uur en 15.00 uur door middel van een babbeltruc beroofd van een paar honderd euro.
De bejaarde vrouw liet tussen 13.30 uur en 15.00 uur twee onbekende vrouwen, vermoedelijk van buitenlandse afkomst, haar woning binnen. De vrouwen vertelden dat ze een briefje wilde schrijven voor een buurvrouw die niet thuis zou zijn. Terwijl de bejaarde vrouw werd afgeleid, is vermoedelijk een derde persoon de woning binnengekomen die een geldbedrag van een paar honderd euro en enkele sieraden uit de woning wegnam.


O-9259-2004 Filmcamera weggenomen vanaf terras

Vanaf een terras aan het Havenplein te Zierikzee is woensdagmiddag in een onbewaakt ogenblik een digitale filmcamera weggenomen.
De eigenaar had op het terras wat gedronken en was na het afrekenen weggegaan. Even later kwam hij tot de ontdekking dat hij zijn camera was vergeten. Toen hij terugging naar het terras bleek de camera, van het type JCV t.w.v. enkele honderden euro's, reeds te zijn verdwenen.


O-9260-2004 Automobiliste rijdt in de sloot


Ter hoogte van de Kadijk in Poortvliet is woensdagmiddag een 23-jarige vrouw uit de gemeente Tholen met haar auto in een sloot tot stilstand gekomen.


Rond 15.00 uur moest de vrouw remmen voor een verkeerssituatie waardoor zij vermoedelijk in de rechterberm geraakte en daardoor de macht over het stuur verloor. Hierdoor kwam haar auto achterstevoren in de sloot aan de andere zijde van de weg tot stilstand. De bestuurster was door de klap wat duizelig en werd door de ambulance naar huis gebracht. De auto raakte aan de gehele rechterzijde zwaar gedeukt en moest worden weggesleept.





Politie Zeeland