Gemeente Grave

23 september: Welkomstbijeenkomst nieuwe inwoners

Donderdag 23 september nodigt het gemeentebestuur de nieuwe inwoners van de gemeente uit voor een kennismakingsbijeenkomst. Evenals in voorgaande jaren krijgen de inwoners die zich vanaf november vorig jaar hebben gevestigd in Grave, Escharen, Gassel en Velp een uitnodiging om kennis te maken met het gemeentebestuur en de raadsleden en om de gemeente te leren kennen. Omdat het stadhuis onvoldoende ruimte biedt, wordt de bijeenkomst gehouden in het Palazzotheater aan de Maasstraat.

De avond begint om 19.00 uur met een presentatie van burgemeester Zelissen in samenwerking met de VVV over de gemeente Grave. Aansluitend is er een rondleiding door het stadscentrum waarbij enkele historische gebouwen bezocht worden. Na de rondleiding is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met de bestuurders en raadsleden, eveneens in Palazzo.

Heeft u zich tussen 1 november 2003 en 31 augustus 2004 in de gemeente Grave gevestigd en geen uitnodiging ontvangen dan bent ook u van harte welkom op de bijeenkomst.