EXPODIA BV

KindVak 2004 Nationaal vakevenement voor de kinderopvangbranche

KINDVAK 2004, Droomscenario voor de jongste branche van Nederland

In tien jaar van vakbeurs tot allround kennis- & informatiecentrum

S-HERTOGENBOSCH, 11 juni 2004.

Van 23 tot en met 25 september vindt in Brabanthallen 's-Hertogenbosch de 10e editie plaats van KindVak, het nationale vakevenement voor de totale kinderopvangbranche. KindVak 2004 biedt de bezoeker een totaal overzicht van alle producten en diensten welke interessant en/of innovatief zijn voor de gehele branche, zowel op uitvoerings- als op managementniveau. Met maar liefst 5 congressen van hoog niveau en 44 actuele workshopthema's welke met de grootste zorg zijn geselecteerd door partners van KIndVak bewijst de organisatie haar terechte claim op de titel Kenniscentrum KindVak.

Eye-catchers op de editie 2004 zijn:
De lancering van een nieuw educatief TV-programma voor peuters. Met PeuterTV tonen de makers van o.a. Koekeloere en Bij ons thuis aan dat ook voor de KindVak doelgroep interessante en educatieve televisie te maken is. Bezoekers aan de beurs kunnen getuige zijn van de presentatie en registratie van beide populaire Teleac/NOT-programma s in de speciaal hiervoor ingerichte studio van PeuterTV.

De presentatie van de landelijke RADAR benchmark en tevredenheidsonderzoek van ouders die klant zijn binnen de kinderopvang

Het Waarborgfonds Kinderopvang manifesteert zich tijdens KindVak met: een interessant congres over Bedrijfsvoering in de kinderopvang en een fraai ingerichte beursstand. Op de KindVak worden o.a. de nieuwe producten in het kader van de Wet kinderopvang van het Waarborgfonds Kinderopvang gepresenteerd.

Randstad ontwikkelde voor het MKB een virtuele personeelsmanager die de kinderopvangondernemer ondersteunt met zijn of haar personeelsbeheer en administratie. De presentatie van de virtuele personeelsmanager krijgt zijn primeur op de KindVak.

Tien jaar KindVak staat voor 10 jaar kennis- en informatie uitwisseling.
Met 12.000 bezoekers en 200 exposanten heeft KindVak zich met recht gepositioneerd als 10 jaar toonaangevend vakevent.

10 jaar kennis en informatie
KindVak 2004 staat in het teken van 10 jaar kennis en informatie. In 10 jaar zijn branche en beurs geprofessionaliseerd en hebben vraag en aanbod zich verbreed van items als sport, spel, kinderboeken, vakliteratuur, meubilair, speelgoed, verzorging en inrichting tot gebieden als management, organisatie, advies, training, administratie, automatisering, veiligheid, beveiliging, financiën, huisvesting, facilitaire dienstverlening, buitenspeelterreinen en pedagogiek. Tien jaar KindVak toont een ontwikkeling waarin professionalisering, modernisering en innovatie hebben geleid tot vakvolwassenheid van een complete branche. KindVak 2004 demonstreert u met trots de resultaten van deze ontwikkeling.

Uitsluitend voor professionals
Eenieder die professioneel betrokken is bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvangcentra, brede scholen, gastouderopvang of werkzaam is in de onderbouw van het hedendaagse basisonderwijs behoort tot de bezoekersdoelgroep van het vakevent KindVak. KindVak 2004 biedt hen tal van interessante, boeiende en vooral leerzame activiteiten. Het activiteitenprogramma omvat o.a. diverse congressen en workshops, een boekenplein, theater, auditorium, het gastouderpad, de buitenschoolse opvang-route en het KindVak Podium. Meer specifieke informatie over deze activiteiten vindt u op de overzichtelijk opgezette website www.kindvak.nl

Inspelen op ontwikkelingen
Met een sterk congresprogramma, leerzame workshops en wervende presentaties in theaters en auditoria bewijst KindVak opnieuw toonaangevend te zijn: mede dankzij de inspanningen van landelijk opererende partners , de deelname van leveranciers met uitsluitend kwaliteitsproducten en het ruime aanbod van kennis en informatie ontvangt KindVak haar doelgroep van harte tijdens de trotse tiende editie.