Gemeente Moerdijk


GEMEENTE SPONSORT VESTINGFAIR

De Stichting Vesting Willemstad organiseert voor 23 tot en met 26 september de Vestingfair. Het gemeentelijk aannemingsbedrijf draagt een steentje bij in de vorm van werkzaamheden. De rekening, begroot op 600,00, neemt de gemeente voor haar rekening.

De stichting heeft tot doel het vergroten van de naamsbekendheid en de karakteristieke kenmerken van Willemstad in Nederland. Dit wordt gerealiseerd door het organiseren van evenementen. Een voorbeeld hiervan is de Vestingfair. Het evenement biedt de bezoekers de laatste trends op het gebied van tuin, interieur en lifestyle.

Het gemeentelijk aannemningsbedrijf zorgt onder meer ervoor dat de vestingswallen en de bastions Zeeland en Holland gemaaid worden en dat de doelen op bastion Zeeland worden weggehaald. Ook worden tijdens het evenement de vuilniszakken verwijderd. Daarnaast levert het aannemingsbedrijf de bij evenementen gebruikelijke gratis hand- en spandiensten zoals het ter beschikking stellen van dranghekken, verkeersborden en vuilniscontainers.