AutoRai

2-9-2004

Ford kiest Parijs voor de wereldpremière van de nieuwe Ford Focus

Ford of Europe zal op 23 september de geheel vernieuwde Ford Focus aan de internationale pers en aan het Franse publiek presenteren op de Mondial de lAutomobile 2004 in Parijs. Het thema dat Ford voor deze autosalon heeft gekozen, is heel toepasselijk La Collection Focus.

La Collection Focus is de première van de nieuwe generatie Ford Focus als een complete familie van auto's. Binnen dit thema zullen nieuwe 3-deurs, 5-deurs en Wagon-versies van de dynamische, stijlvolle nieuwe Focus-serie worden onthuld, evenals de Ford Focus C-MAX, die duidelijk deel uitmaakt van de nieuwe Focus-familie. Het belang van de nieuwe Focus voor Ford is niet te onderschatten, zegt Lewis Booth, Chairman en CEO van Ford of Europe. Dit geldt niet alleen voor Europa, maar wereldwijd, aangezien de nieuwe Focus het middelpunt vormt van de plannen van Ford in de snel groeiende markten van Zuid-Oost Azië.

De presentatie van La Collection Focus in Parijs is de eerste gelegenheid voor het grote publiek om kennis te maken met het nieuwe model en daarmee de unieke combinatie van stijl, vakmanschap en betaalbare, relevante technologie, die de nieuwe Focus-familie te bieden heeft. , vult Booth aan.

Na zes jaar en een verkoopresultaat van 4 miljoen exemplaren wereldwijd, is de oorspronkelijke Focus nog altijd een van de best verkochte auto's in Europa en een standaard op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid. En het model van de nieuwe generatie moet nog meer bieden: meer actief rijgenot voor de bestuurder, en tegelijk verbeteringen in afwerking, ruimte en luxe waarvan alle inzittenden profiteren.