SKYRADIO

Blof geeft uniek benefiet concert in grandcafe Helder!

De populaire Zeeuwse band Blof zal op donderdag 23 september een eenmalig concert geven in Helder. Grandcafe Helder is gevestigd in Renesse en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Sky Radio 101 FM en Hotel / Congrescentrum de Zeeuwse Stromen.

De officiele opening van Helder zal plaatsvinden met een uniek concert van Blof. De band geeft voor slechts 300 mensen in een intieme sfeer een semi-akoestisch optreden. De volledige opbrengsten van de kaart- en drankverkoop gaan naar projecten van
Plan Nederland in Kenia die in oktober 2003 bezocht zijn door Blof. Het betreft in dit geval projecten die de bevolking van het broodnodige schone water moeten gaan voorzien.

Plan is een internationale, kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die
werkt in 45 landen aan blijvende verbeteringen in de directe leefomgeving van kinderen

De kaarten, die 30 euro kosten zijn vanaf aanstaande maandag (13 september) te koop. De kaartverkoop start om 18.00 uur en kaarten kunnen worden afgehaald bij Grandcafe Helder in Renesse of telefonisch worden besteld via telefoonnummer 0111 - 462246.

Meer info over 'Helder, een Sky Radio café' en het eenmalige concert
van Blof is te vinden op www.skyradio.nl en www.grandcafehelder.nl

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en op de kabel. Sky Radio 101 FM is de enige echte non-stop muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.

Plan Nederland
Plan Nederland werkt voor kinderen. Plan is een wereldwijde, humanitaire, kindgerichte ontwikkelingsorganisatie en stelt zich tot
doel de levenssituatie van kansarme kinderen, kun families en de gemeenschappen waarin zij leven blijvend te verbeteren. Plan doet dit met kindgerichte gemeenschapsprojecten in 45 programmalanden.