Ingezonden persbericht


Allerlaatste studentenkamer in Rotterdam aangeboden door Radio 538

Een jaar lang gratis wonen, een inboedelverzekering en een maand studiebeurs

Hilversum 13 september 2004 Het nieuwe collegejaar is net begonnen en ook dit jaar geeft Radio 538 in samenwerking met de Rabobank zes studentenkamers weg. De zesde en laatste kamer wordt weggegeven op het Studentenkameractie-eindfeest op donderdag 23 september in Nighttown in Rotterdam. Hier zullen Wipneus en Pim en Ome Willem samen zorgen voor het feestgedruis. De avond wordt gepresenteerd door Radio 538 DJ Jens Timmermans. Alle studenten die een kamer in Rotterdam zoeken, kunnen zich opgeven via radio538.nl en met vrienden naar het Studentenkamereindfeest komen om kans te maken op de sleutels van de allerlaatste studentenkamer.

De student krijgt van Radio 538 en de Rabobank, naast een jaar lang gratis wonen in de felbegeerde studentenkamer, een inboedelverzekering en een extra maand studiebeurs kado. Vijf vrijdagavonden lang hebben studenten een kamer gewonnen tijdens het radioprogramma van Niels Hoogland en Froukje de Both. Niels Hoogland: 'De 538 studentenkameractie slaat twee vliegen in één klap. Niet alleen de woningnood onder studenten, maar ook hun geldgebrek: je hoeft een jaar geen huur te betalen!' 70% van alle studenten, ingeschreven bij de Rabobank-studentenbanken, staan geregistreerd als uitwonend.

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne en in Limburg op 891 AM. Tevens in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Op Radio 538 hoor je Top 40 muziek, Dance, R&B en de beste hits uit een jong verleden en natuurlijk populaire deejays als Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize en Wessel van Diepen. Meer informatie is te vinden op radio538.nl en radio538.info.

c6ea605.gif