Ingezonden persbericht


PERSBERICHT / UITNODIGING

Geachte redactie,

Hierbij nodig ik u van harte uit om aanwezig te zijn op de derde editie van het ComputerPartner Jaarcongres op 23 september 2004. Met diverse (inter)nationale topsprekers, een grote informatiebeurs, vijftien parallelsessies, een plenair debat en naar verwachting 1200 bezoekers belooft het evenement een meer dan boeiend spektakel te worden.

Het ComputerPartner Jaarcongres is bestemd voor eenieder die werkzaam is in de zakelijke tussenhandel. Het congres staat dit jaar in het teken van nut en noodzaak van partnerships, zowel horizontaal als verticaal en dit thema komt terug in de diverse keynotes en parralelsessies. Tijdens het congres verzorgen de volgende hot shots een keynote:

chief executive officer Pat Kenealy (IDG),
vice-president Massimo Moggi (onderzoeksburo IDC), chief technology officer Jack van Driel (IBM),
vice-president Edzard Overbeek (Cisco Systems),
senior director James NcNab (Citrix),
prof. dr. Ard-Pieter de Man (TU Eindhoven).

s Middags is er een parallelsessieprogramma, met onder andere lezingen van sales director Ronald Knoop (Vodafone), analist Rogier Mol (IDC) en directeur Paul Jansen (MCI). Tevens zijn er diverse discussies onder leiding van ComputerPartner-redacteuren, onder andere met enkele leveranciers en distributeurs. Bovendien kunt u een bezoek brengen aan de grote informatiebeurs met ruim veertig deelnemende bedrijven.

Het Jaarcongres vindt plaats op donderdag 23 september in het Nederland Congres Centrum, ontvangst vanaf 8.45 uur en sluiting is rond 21.00 uur.

Organisatie
Het Jaarcongres is een initiatief van ComputerPartner, het toonaangevende vakblad voor de zakelijke ICT-tussenhandel. ComputerPartner is een uitgave van IDG Communications Nederland, onderdeel van s werelds grootste uitgever en onderzoeksinstelling op het gebied van informatietechnologie.

Het Jaarcongres 2004 wordt mede mogelijk gemaakt onze partners en sponsors, te weten IBM, Cisco, Citrix, T-Mobile, MCI, KonicaMinolta, Kyocera, Vodafone, Microsoft, HP en KPN.

Voor meer informatie of het aanvragen van een interview met een van de sprekers: Marcel Roozeboom, hoofdredacteur ComputerPartner
Telefoon: 023-5461130, 06-53739855 of e-mail: mroozeboom@idg.nl Of kijk op www.computerpartnercongres.nl

Voor aanmeldingen:
Gabriella Meijnckens, bladmanager ComputerPartner
Telefoon: 023-5461131 of e-mail: gmeijnckens@idg.nl Wij zorgen dan dat er op 23 september een badge voor u klaar ligt bij de VIP/ Pers-balie.


---

ComputerPartner is onderdeel van de IDG Channelworld product line, een wereldwijd netwerk van media voor de IT-handel, die meer dan 20 publicaties in 16 landen beslaat.

ComputerPartner is een uitgave van IDG Communications Nederland. Dit is een onderdeel van de International Data Group (IDG), s werelds toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG s 300 IT-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn de ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma s voor verschillende (ICT) marktsegmenten en het organiseren van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties.

IDG Communications Nederland geeft o.a. de volgende producten uit: Computer!Totaal, ComputerPartner, GAMEPRO, PCZone Benelux, Tips&Trucs en ZOOM Magazine, computerpartner.nl, computertotaal.nl, gamez.nl, infoworld.nl, tipwereld.nl, webwereld.nl en zoom-magazine.nl.

Meer informatie over IDG Communications Nederland treft u aan op http://www.idg.nl