Ingezonden persbericht


Amsterdam, 17 september 2004

Geachte heer, mevrouw,

Het bestuur van de Stichting Amsterdam Marathon en hoofdsponsor ING nodigen u graag uit voor een persconferentie over de 29ste ING Amsterdam Marathon van zondag 17 oktober.

Deze persconferentie vindt plaats op donderdag 23 september om 15.00 uur in de VIP-lounge van Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, Amsterdam.

Tijdens de bijeenkomst zal Jos Hermens de samenstelling van het atletenveld bekend maken. Ook is één van de topatleten beschikbaar voor toelichting en interviews.

Voorzitter Joop Waterreus zal ingaan op het gewijzigde parcours, de grote toeloop van deelnemers, de activiteiten van nieuwe en bestaande sponsors en de ambities voor volgende jaren.

Arnoud van Tol, projectleider ING van de ING Amsterdam Marathon, zal een toelichting geven op de promotieplannen, die er grotendeels op gericht zijn om meer publiek langs de route en in het Olympisch Stadion te krijgen.

Uw aanwezigheid wordt ten zeerste op prijs gesteld.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw komst te melden aan Jan Willem Mijderwijk, 072 - 532 48 49 of per e-mail info@ingamsterdammarathon.nl

Met vriendelijke groet,

Stichting Amsterdam Marathon

Joop Waterreus
voorzitter

Sporthallen Zuid is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: sneltram 50, uitstappen Amstelveenseweg of lijn 16, uitstappen Olympisch Stadion. Er is parkeer-gelegenheid aan de voorzijde van Sporthallen Zuid.

---- --