3 e persbericht van donderdag 23 september 2004

Eindhoven 23-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeersongeval

Donderdag om 12.30 uur is op de kruising Kanaaldijk Zuid en de Kadebrug West een 29-jarige Eindhovenaar gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man was met de fiets. Hij kreeg geen voorrang van een auto die op de kanaaldijk Zuid reed, bestuurd door een 33-jarige man uit Valkenswaard. De fietser liep gekneusde ribben op en is naar een ziekenhuis vervoerd.

Helmond: Dronken Pool botst tegen lantaarnpaal en rijdt door

Donderdagavond rond 20.00 uur is door de politie op de Dijksestraat een 37-jarige Pool aangehouden. De man was kort daarvoor op Noordende met zijn auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Na de aanrijding reed hij door. Politieagenten zagen de man met zijn beschadigde auto rijden. Tijdens de controle bleek dat hij flink gedronken had. Hij bleek bijna vijf maal het maximum toegestane alcoholpromillage in zijn bloed te hebben. Het rijbewijs van de man is ingenomen en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Helmond: Auto gestolen

Donderdag overdag is aan de Kanaaldijk Zuid West een blauwe Mercedes 208D met het kenteken VS-52-YF gestolen.

Bakel: Snelheidscontrole

Donderdag tussen 7.50 en 9.50 uur heeft de politie op de Oldert in Bakel een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 37 bestuurders bekeurd. De snelste reed 104 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Leende: Man met gestolen bromfiets aangehouden

Donderdag om 16.50 uur is in Leende in de Dorpstraat een man van achttien uit Valkenswaard aangehouden. Tijdens een bromfietscontrole zagen agenten dat de bromfiets van de man al sinds 2001 als gestolen te boek stond. De bromfiets is in beslaggenomen en tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie bekeurde tijdens de controle bovendien zeven bromfietsers die hun voertuig hadden opgevoerd.