Politie Zeeland


O-9287-2004 Vrouw geslagen door onbekende jongeman

Een 22-jarige vrouw uit Goes is donderdag kort na middernacht geslagen door een onbekende jongeman.
De vrouw liep rond 00.45 uur in haar woonplaats over de M.A. de Ruijterlaan toen ter hoogte van de Van Galenstraat plotseling een jongeman van achter een heg te voorschijn kwam en de vrouw zonder aanleiding een paar vuistslagen in het gezicht gaf. Ze werd ook geslagen met een scherp voorwerp waardoor zij enkele snijwonden in hals en gezicht opliep. Toen de vrouw de man een trap tegen zijn been gaf, liep de man weg in de richting van de Piet Heinstraat.


Z-9288-2004 Man zwaar gewond bij bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval in Biervliet is donderdagmiddag een 37-jarige Belg zwaar gewond geraakt.
De man was samen met collega's aan het bouwen aan een nieuwe loods waarbij grote wandplaten geplaatst moesten worden. Tijdens het takelen van deze platen, raakte een plaat los die vervolgens boven op de man terechtkwam. De 37-jarige man werd zwaargewond, met diverse kneuzingen over zijn hele lichaam, per helikopter van de MUG naar het ziekenhuis in Brugge overgebracht.
De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.


O-9289-2004 Automobiliste rijdt in de sloot

Een 21-jarige automobiliste uit Kapelle is donderdamiddag op de Braanjenweg in Kapelle in de sloot gereden.
De vrouw verloor in een bocht de macht over het stuur en kwam aan de linkerzijde van de rijbaan in de sloot tot stilstand. De vrouw liep hierbij een pijnlijke nek op en werd door de ambulance voor onderzoek overgebracht naar een huisarts. De auto is weggetakeld.


Aanvulling gegevens persbericht Z-9286-2004 Frontale aanrijding

De inzittenden van de personenauto waren een 43-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen (bestuurster) en haar 20-jarige dochter eveneens uit de gemeente Terneuzen. De 43-jarige vrouw is in het ziekenhuis opgenomen met o.a. een zware hersenschudding en een gebroken rib. Haar dochter liep diverse kneuzingen/blauwe plekken op maar kon na onderzoek in het ziekenhuis weer naar huis.

Politie Zeeland