GROUND-CONTROL

Wegens succes geprolongeerd: Odyssee in Maastrichtse grotten!

De nieuwste multimediavoorstelling van regisseur Bert Barten, de Odyssee, is een groot succes. De unieke sfeer van de Zonneberggrotten in Maastricht maken van deze bijzondere, ingetogen voorstelling een uniek evenement. Alle reguliere voorstellingen zijn momenteel uitverkocht! Wegens deze grote publieke belangstelling worden er per avond 2 extra voorstellingen van de Odyssee ingelast van donderdag 23 september t/m zondag 26 september. In totaal 8 extra voorstellingen!

Voor diegene die de avonturen van Odyssee de afgelopen 2 weken hebben gemist is hier de kans om alsnog deze zintuiglijke voorstelling te ervaren. De Verteller neemt u mee, al wandelend langs de veertien scènes van de Odyssee in het gangenstelsel van de grotten. De extra voorstellingen zullen elke avond om 20.00 uur en om 20.30 uur worden gehouden en vinden plaats in de Zonneberggrotten van de St. Pietersberg te Maastricht. De kosten voor de voorstelling bedragen 15 euro per persoon.

Voor meer informatie over de voorstellingen kunt u terecht op www.odyssee2004.nl of www.uitbaliemaastricht.nl. Voor het reserveren van kaarten kunt u bellen met de Uitbalie Maastricht. Tel: 043-350 5555.