Ingezonden persbericht


Advance Flybook, nieuwste telg in de Advance-serie. Fraai design, draadloze verbindingen en topspecificaties.

Heemstede, 23 september 2004 - Advance Technology, al bijna 25 jaar specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert per direct het nieuwe Advance Flybook. Een mini-notebook met ongekende specificaties. De Advance Flybook is in heel Nederland en België verkrijgbaar.

De huidige fabrikanten streven ernaar om hun producten steeds kleiner en gebruiksvriendelijker te maken. De Advance Flybook is hier geen uitzondering op. En het resultaat mag gezien worden. Een metallic rode notebook met minimale afmetingen en een gewicht van slechts 1200 Gram. Dat maakt de Flybook bijzonder draagbaar. Door zijn kleine afmetingen, draaibare scherm en vele communicatieaansluitingen is dit notebook zelfs als autonavigator te gebruiken.

De Advance Flybook is uniek in Nederland. Dit notebook is tevens een Tablet PC. Het 8.9" WXVGA TFT-touchscreen met Low Temperature Poly Silicon techniek levert een haarscherp beeld en veel gebruikersgemak. Aan communcatiemiddelen ontbreekt het de Flybook ook niet. Vrijwel elke standaard is aanwezig. De Advance Flybook doet qua prestaties niet onder voor zijn grote broers. Met zijn fraaie design en minimalistische afmetingen is dit een prima reisgenoot. Bovendien is de Flybook in verschillende kleuren leverbaar.

De Advance Flybook maakt gebruik van de Transmeta processor. Deze is speciaal ontworpen voor mobiele toepassingen en kenmerkt zich door een laag energieverbruik en hoge prestaties. De Advance Flybook is uitgerust met een 1GHz versie.

Over de communicatieve eigenschappen van de Flybook niets dan lof. Standaard is dit notebook voorzien van BlueTooth, WiFi, GPRS, modem en Lan-aansluiting. Zo kunt u communiceren met wie u maar wilt en waar u ook bent.

Ook de overige specificaties voldoen ruimschoots aan de huidige normen. De Flybook is uitgerust met 512Mb geheugen, 40Gb harddisk, PCMCIA-slot, 2x Firewire, 2x USB 2.0 aansluitingen en infraroodpoort.

De Advance Flybook komt compleet met Windows XP Home, recovery CD en diverse software pakketten, waaronder software speciaal voor het GPRS gedeelte.

De Advance Flybook is een lust voor het oog. Met zijn metallic rode behuizing heeft u een bijzonder stukje techniek in handen. Want hij is niet alleen bijzonder fraai, maar ook nog eens bijzonder klein en licht. De Advance Flybook meet slechts 235mm x 140mm x 30mm en weegt maar 1200 Gram.

De Advance Flybook is verkrijgbaar vanaf ¤ 1.790,- (excl. Btw) inclusief 1 jaar carry-in garantie.

Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al bijna 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook vooraanstaande merken zoals ViewSonic, JVC- en Panasonic producten.Ingezonden persbericht