Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave donderdag 23 september 2004

* SCHIETPARTIJ
ROTTERDAM - Woensdagavond omstreeks half acht werd op het Heiman Dullaertplein een personenauto beschoten. Toen de politie ter plaatse kwam was er niemand meer bij de auto, die kogelinslagen had, aanwezig. Volgens getuigen waren er drie mannen weggelopen na de schietpartij. Even later meldde zich de 22-jarige bestuurder (afkomstig uit Rotterdam)bij de auto. Hij verklaarde dat er naar aanleiding van een verkeersincident op hem geschoten zou zijn. Hij raakte niet gewond. Op straat werden enige hulzen aangetroffen. De recherche van het district Rotterdam-West stelt een nader onderzoek in.

Middaguitgave woensdag 22 september 2004

* METHADON VERLOREN
SPIJKENISSE - Woensdagmiddag rond half twaalf meldde een 34-jarige man uit Spijkenisse zich bij surveillerende politiemensen van het district De Eilanden. Hij was kort ervoor in de metro bij station Spijkenisse Centrum (metro in de richting van De Akkers) 600 cc aan vloeibare methadon verloren. De hoeveelheid methadon was verdeeld over twaalf potjes en waren in een witte plastic tas gestopt. De tas en de medicijnen werden na een zoektocht in de metro niet meer teruggevonden.
Het gebruik van een kleine hoeveelheid methadon (vanaf 10 cc) kan fatale gevolgen hebben. Mensen die de tas met methadon vinden worden verzocht deze af te geven bij een politiebureau, apotheek of huisarts.

Ochtenduitgave woensdag 22 september 2004