Ingezonden persbericht


Persbericht

Neopost introduceert Neopost SI 82 couverteermachine

Krachtpatser voor bovengemiddelde postverwerking

Parijs/Almere, 23 september 2004 -- Neopost BV, dochtermaatschappij van Europees marktleider in mailoplossingen Neopost SA, introduceert een couverteermachine die specifiek is ontwikkeld voor organisaties met een bovengemiddelde postverwerking. Deze Neopost SI 82 verwerkt tot wel 4.300 documenten per uur en maakt documentverwerking efficiënter en sneller dankzij specifieke kenmerken als automatische systeeminstelling en elektronische documentdikte meting. Met de ontwikkeling en lancering van de SI 82 geeft Neopost gehoor aan de hoge eisen vanuit de mid-volume en high-volume post- en documentverwerkingsmarkt.

Er zijn drie modellen van de Neopost SI 82 verkrijgbaar: de SI 82 Comfort, de SI 82 Special en de SI 82 Custom Built. Alle modellen zijn voorzien van 2, 4 of 6 automatische FlexFeed® toevoerstations die vrijwel elk documentformaat kunnen verwerken. Dit betekent dat de SI 82 voor zeer uiteenlopende toepassingen is in te zetten. Een ander voordeel is dat de machine eerst de documenten geheel automatisch verzamelt en ze pas daarna in de gewenste soort en afmeting vouwt. Hierdoor verloopt de verwerking efficiënter en papierstoringen worden vrijwel uitgesloten.

De SI 82 Special is - naast de automatische standaard documentinvoer - tevens uitgerust met enkele specifieke functionaliteiten voor het verwerken van afwijkende documenten, zoals folders en gevouwen inlegbladen. Bij keuze voor het Custom Built model stelt de gebruiker de configuratie geheel naar individuele voorkeur samen.

Victor Dake, Managing Director van Neopost BV: "Als grootste innovator van couverteermachines geven we graag gehoor aan de behoeften en hoge eisen vanuit de high-volume post- en documentverwerkingsmarkt. De introductie van de Neopost SI 82 couverteermachine betekent dat we klanten kunnen bedienen die niet alleen een krachtige, maar tevens een compacte couverteermachine wensen. Ik ben er dan ook zeker van dat dit nieuwste Neopost-couverteersysteem met veel enthousiasme wordt ontvangen. De gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en betrouwbaarheid van de Neopost machines zijn toonaangevend binnen de markt en zoals dat voor al onze machines geldt, kan ook de SI 82 eenvoudig worden gekoppeld aan een Neopost frankeermachine. Bedrijven kunnen op deze manier hun gehele poststroom automatiseren en dat betekent nog meer efficiency en productiviteit." Neopost BV - Palmpolstraat 5, 1327 CA Almere
Tel.: 036 - 549 31 33, e-mail: informatie@neopost.nl, website: www.neopost.nl

Over Neopost BV
Neopost BV is toonaangevend leverancier van geavanceerde couverteersystemen, frankeermachines, weegschalen, briefopeners, postkamermeubilair en supplies. De organisatie biedt - ongeacht de specifieke business - een op maat te maken totaaloplossing en zet hierbij apparatuur en postkamermeubilair in die de vereiste ondersteuning leveren om binnen iedere organisatie de performance én klanttevredenheid te maximaliseren. Neopost BV is gevestigd in Almere en onderdeel van het beursgenoteerde, Franse Neopost SA. De Neopost Group is Europees marktleider op het gebied van frankeren en couverteren. Dankzij de jarenlange, succesvolle samenwerking met haar internationale netwerk van 90 distributeurs en officiële partners levert Neopost maatwerk aan meer dan 800.000 klanten in 70 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk en er zijn diverse verkoop- en productievestigingen in België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Japan, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In 2002 nam Neopost zowel Ascom Hasler (wereldwijd nummer drie leverancier van mailingoplossingen) als Stielow (toonaangevend leverancier van postkamermeubilair en enveloppenopeners) over. Nadere informatie over Neopost: www.neopost.nl.

Voor redactionele informatie en/of fotomateriaal:
Influx PR - Margienke Bos, telefoon: 055 - 366 3034, e-mail: margienke@influx-pr.com (Ref: Pb0604)