Auto's gestolen bij woninginbraken

's-Hertogenbosch/Liempde 23-09-2004

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Klipperstraat in 's-Hertogenbosch. Men wist binnen te komen doormiddel van het afbreken van het slot van een achterdeur. Vanuit de woning werden autosleutels weggenomen. Met deze sleutels werd de bij de woning geparkeerde auto, een grijze BMW 525 I sedan gestolen. Het kenteken van de auto is 62-NX-PS.
Dergelijke inbraken kunnen worden voorkomen door inbraakwerend beslag te plaatsen.

In dezelfde nacht werd ook ingebroken in een woning aan de Skiffdreef in 's-Hertogenbosch. Men wist binnen te komen doormiddel van gaatjesboren. Ook hier werden, naast enkele laptops, horloges en andere zaken, autosleutels gestolen. Met de sleutels werd de bij de woning geparkeerde auto, een blauwe BMW 530 D. Het kenteken van de auto is 92-NJ-PV.
Om dergelijke inbraken te voorkomen kunnen bijzetsloten worden geplaatst en afsluitbare raamhefboompjes.

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Molendijk in Liempde. Een bovenlicht werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Uit de woning werden bankpassen, papieren en autosleutels gestolen. Met de autosleutels werd de bij de woning geparkeerde blauwe BMW 530 D gestolen. Het kenteken van de auto is 20-PB-HB. Dergelijke inbraken kunnen worden voorkomen door het plaatsen van bijzetsloten en door het plaatsen van een barrièrestang.