COSMETIC DENTAL CARE

Niets te merken van bezuinigingen op tandheelkundige uitgaven

CDC kliniek in Best breidt uit met 17 behandelkamers en inpandig laboratorium.

Sinds september 2002 is de huidige vestiging op De Waal 44 geopend met 13 behandelkamers en een inpandig laboratorium. De kliniek komt nu al ruimte te kort vanwege de grote vraag naar specialistische tandheelkundige behandelingen waaronder implantologie. Meer dan 3000 nieuwe patiënten bezoeken jaarlijks de kliniek en laten zich uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor hun gebit en laten zich vervolgens behandelen door één van de tandheelkundig specialisten van CDC.

De 2e vestiging gaat 1 januari 2005 open. Deze kliniek op De Rijn in Best gaat over 17 ultra moderne behandelkamers beschikken, waarvan twee volledig geoutilleerde operatiekamers, een extra protheseafdeling en een tweede laboratorium.

De ervaring van CDC is dat patiënten steeds meer op de hoogte zijn van de mogelijkheden op tandheelkundig gebied. Specialismen als implantologie, facings, kroon- en brugwerk laat de patiënt tegenwoordig liever over aan daarvoor opgeleide en ervaren tandartsen en specialisten. De kliniek vervangt een bestaand prothese binnen één dag en informeert de patiënt direct over de mogelijkheid om de prothese vast te laten zetten op implantaten (kunstwortels). Dat hier een enorme vraag naar is, blijkt uit de hoeveelheid aanvragen die CDC krijgt. De nieuwe kliniek gaat in januari 2005 open waardoor patiënten nog sneller geholpen kunnen worden.

23 sep 04 16:18