Gemeente Eindhoven

Persbericht: 23 september 2004, no. 235

Handige gids informeert over Sportcomplex Eindhoven-Noord

Scoor altijd op Sportcomplex Eindhoven - Noord! Dat is de titel van een nieuwe presentatiegids waarin het gemeentelijke sport - en ontmoetingscomplex Sportcomplex Eindhoven - Noord zijn activiteiten, accommodaties en organisaties onder de aandacht van het publiek brengt. De gids, in handig vestzak formaat, wordt deze week in Eindhoven verspreid.

De presentatiegids speelt in op de veelzijdigheid van het sportcomplex en de enorme activiteitenkeuze die er binnen het gebied is, ook voor mensen die minder sportief zijn aangelegd. Het boekwerkje bevat informatie over het Ir. Ottenbad, de pétanquehal, de tennishal, naschoolse activiteiten, evenementen en het sportpark.

Daarnaast is een handig overzicht opgenomen van alle sportverenigingen en ondernemers die actief zijn op Sportcomplex Eindhoven - Noord. Om een actieve kennismaking met verschillende activiteiten extra aantrekkelijk te maken bevat de presentatiegids een aantal kortingsbonnen.

Komend weekend worden de presentatiegidsjes huis-aan-huis verspreid in het stadsdeel Woensel. Verder zijn de boekjes vanaf maandag 27 september gratis verkrijgbaar bij de kassa van het Ir. Ottenbad en diverse sport - en horeca ondernemers op het Sportcomplex Eindhoven - Noord. En verder ook op de Stadsdeelkantoren en het Stadskantoor in de binnenstad.

In de maand oktober 2004 is er een actieweek rondom het Sportcomplex Eindhoven -Noord met activiteiten op vijf wisselende locaties.

© 2004 Gemeente Eindhoven