ESSENT NV
http://www.essent.nl

Kabelbedrijven verwerven met sponsoring Popstars - The Rivals. Unieke Breedband

Exclusieve Breedbandcontent voor Kabelinternet klanten beschikbaar

Met ingang van donderdag 23 september is DE KABEL de eerste officiële hoofdsponsor van het nieuwe RTL 4 programma 'Popstars - The Rivals'. Uniek in de samenwerking is het beschikbaar stellen van een exclusieve videostream voor DE KABEL. Met deze sponsoring maakt RTL Nederland in samenwerking met DE KABEL het voor de eerste keer mogelijk een televisieprogramma via een videostream van 800 kbits op het internet te volgen (primeur!). Deze streams zullen de kabelbedrijven exclusief voor hun internetklanten fullscreen en in de beste beeldkwaliteit gratis aanbieden via hun internetportals.
Tevens zal er een exclusief dagboek worden aangeboden in video en schrift van de presentator van Popstars - The Rivals: Beau van Erven Dorens. Hij zal iedere week zijn eigen visie geven op de het programma. Daarnaast zijn alle uitzendingen van het programma volledig via de site www.haalallesuitdekabel.nl en de portals van de kabelbedrijven te zien.

Vanaf zaterdag 25 september barst bij RTL 4 de strijd der seksen los. Na 14 weken zullen één girlgroup en één boyband in de finale strijd leveren om met kerst de felbegeerde nummer 1 positie in de hitlijst te kunnen claimen. Beau van Erven Dorens is de presentator van 'Popstars
- The Rivals'. Beau verzorgt vanaf 25 september elke zaterdagavond, tussen 21.00 en 22.00 uur, de shows van dit grote, muzikale project. Herhalingen zijn te volgen op Yorin. Het programma wordt gedurende 14 weken uitgezonden.

DE KABEL is een gezamenlijk initiatief van de vijf grote kabelaars in Nederland, zijnde UPC/chello, Essent /@Home, Casema, Multikabel en CAIW.

DE KABEL is een in 2003 opgericht samenwerkingsverband van de vijf grote kabelaars in Nederland. Doel van de samenwerking is aan de Nederlandse consument duidelijk te maken dat de kabel nu en in de toekomst het beste alternatief is voor diensten op het gebied van informatie, communicatie en entertainment.
Een van de eerste gezamenlijke activiteit was een reclamecampagne onder de noemer 'Haal alles uit DE KABEL'.

---


----