Ingezonden persbericht

YACHT RAT RACE brengt ¤ 25.000,- op.

Tijdens een flinke regenbui gaf burgemeester Opstelten om 15.00 uur vandaag, het startschot voor de 6e editie van de Rat Race in Rotterdam. Dit jaar liepen maar liefst 450 mannen en vrouwen in werkkleding, gewapend met koffertjes en mobiele telefoons, 3,5 kilometer door de binnenstad. Vooraf aan de race werd een gezamenlijke warming-up gehouden op het Schouwburgplein.

De opbrengst gaat zoals elk jaar naar het goede doel, dit jaar was dat de Stichting ter Bevordering van de Kinderdermatologie, het geld zal worden gebruikt bij de oprichting van een eczeem en reuzenvlekkenschool in Rotterdam. Mede dankzij de inbreng van veel bekende Nederlanders als ambassadeurs van de Rat Race werd er een bedrag van ¤ 25.000,- bijeengelopen.

Opvallende aanwezigen waren onder andere Frans Weisglas, als coach van een team van kamerleden, Hugo Borst, Patrick Lodewijks en Henk Bres zij waren als ambassadeur voor het goede doel aanwezig.

Voor de redactie:

Meer informatie is te verkrijgen bij: Peter Muller, woordvoerder Yacht Rat Race 2004. E-mail: peter.muller@nl.yachtgroup.com, tel. 06 - 11 360 902

Of kijk op: WWW.RATRACE.NL , daarop staan ook alle namen van ambassadeurs van de YACHT Rat Race.

Meer informatie over het goede doel is te vinden op www.inface.nl