Politie Zeeland


O-9304-2004 Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

Op de Grote Markt in Goes zijn in de nacht van donderdag op vrijdag drie mannen in de leeftijd van 24 t/m 32 jaar, allen uit Bergen op Zoom, aangehouden.
De drie mannen worden ervan verdacht diezelfde nacht in de Vuilstraat een 38-jarige vrouw uit Goes te hebben lastiggevallen. De vrouw werd bedreigd en kreeg enkele klappen. De mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De aanleiding van de mishandeling is niet duidelijk.


W-9305-2004 Gordelcontrole in Vlissingen

Op de Gerbrandylaan in Vlissingen werd vrijdagmiddag een gordelcontrole gehouden.
Hierbij werden 20 bekeuringen uitgedeeld.


O-9306-2004 Uitgaansgeweld

Op de Grote Markt in Goes vond vrijdag rond 02.30 uur een schermutseling plaats tussen twee groepjes jongeren.
Drie jongens van 19-/20 jaar, twee uit de gemeente Goes en één uit de gemeente Borsele, wilden na het uitgaan naar hun fiets lopen toen ze werden lastiggevallen door een viertal jongens en gelijk enkele klappen kregen. De drie jongens liepen hierbij enkele blauwe plekken op, een van hen moest naar de huisartsenpost voor een aantal hechtingen in zijn gezicht. De aanleiding van de mishandeling is niet bekend.


W-9307-2004 Aanrijding in Veere

Op de Landschuurweg in Veere vond vrijdagmorgen rond 11.20 uur een aanrijding plaats tussen een tractor met aanhangwagen en een personenauto.
De tractor met aanhangwagen, bestuurd door een 36-jarige Arnemuidenaar, en een personenauto, bestuurd door een 48-jarige vrouw uit de gemeente Veere reden elkaar tegemoet in een onoverzichtelijke bocht. Beide voertuigen weken uit naar rechts waardoor de 36-jarige bestuurder de controle over zijn combinatie verloor en de aanhangwagen tijdens het passeren de personenauto raakte. Er was alleen materiële schade.


O-9308-2004 Auto geheel vernield bij eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op de Mareweg in Oud Vossemeer heeft vrijdagmorgen rond 08.45 uur een 20-jarige vrouw uit de gemeente Tholen haar auto total loss gereden.
De bestuurster verloor in een bocht de macht over het stuur waardoor de auto aan de rechterzijde van de weg in de sloot terechtkwam. Door de klap in de slootkant, botste de auto achteruit terug de weg op en kwam net voor de sloot aan de linkerzijde tot stilstand. De 20-jarige automobiliste is even buiten bewustzijn geweest en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis, ze hoefde niet te worden opgenomen.


Z-9309-2004 Kop/staartbotsing

Op de Buitenhaven in Terneuzen vond vrijdagmiddag rond 16.45 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij drie personenauto's waren betrokken, twee daarvan liepen hierbij schade op.
Een 52-jarige automobilist uit Axel moest afremmen voor het verkeer. Twee auto's die achter hem reden, een 30-jarige Terneuzenaar en een 47-jarige vrouw uit Axel, konden niet meer op tijd stoppen waardoor er een kettingbotsing plaatsvond. De 47-jarige bestuurster liep hierbij een pijnlijke borst op, de twee andere bestuurders kwamen met de schrik vrij.


O-9310-2004 Aanrijding in Sint Maartensdijk
In Sint Maartensdijk vond vrijdagmiddag rond 17.30 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 32-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Oudelandseweg en verleende op het kruispunt met de Provincialeweg geen voorrang aan een personenauto, bestuurd door een 54-jarige plaatsgenoot. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, beide voertuigen werden aan de voorzijde zwaar beschadigd.




Politie Zeeland