Tom Coronel

24 September 2004: Tom en Tim in AutoXperience

Nog nauwelijks bekomen van zijn tweede plaats in de Autocar Sideways challenge moest Tom zich alweer haasten naar de Autosalon van Parijs. Uiteraard wordt het laatste autonieuws dat in Parijs werd geïntoduceerd getoond in het nieuwe autoprogramma AutoXperience. Voor degenen die de eerste aflevering van afgelopen zondag hebben gemist, het één en ander is terug te zien op www.autoxperience.tv. De volgende aflevering van Autoxperience is aanstaande zondag te zien om 16:55 op SBS6, direct na de herhaling van de Grand Prix van China.

Het nieuwe wekelijkse autoprogramma wordt gepresenteerd door Tom en Tim Coronel. De tweeling voelt op geheel eigen wijze de auto's aan de tand en beoordeeld de voertuigen aan de hand van de zogenaamde 'Coronel factoren'. Het programma wordt iedere dinsdag rond middernacht herhaald, eveneens op SBS6.

---

24 September 2004: Dutch Drifters on tour

Na de successen in de Autovisie Driftchallenge zijn de Dutch Drifters nu ook internationaal actief. Een delegatie van vier Nederlandse Driftspecialisten, te weten Olaf Comijs, Erik Weijers, Jaap van Lagen en Tom Coronel togen deze week naar het Engelse circuit van Brands Hatch. Het magazine Autocar organiseerde daar een driftchallenge. Uiteraard namen de Nederlanders het graag op tegen de buitenlandse competitie. Voor de Dutch Drifters werd het een eclatant succes. Jaap van Lagen won de challenge, gevolgd door Tom Coronel.
---