Ingezonden persbericht


Persbericht

'Smart cook' julius komt nu ook met agenda smart cooking agenda '05 : ÉÉn grote culinaire inspiratiebron

Amsterdam, september 2004... Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de eerste Smart Cooking Agenda van Julius Jaspers. Na het succes van Smart Cooking 1 en 2 en nummer 3 op komst, komt de 'smart cook' nu met zijn allereerste agenda. De Smart Cooking agenda '05 staat boordevol heerlijke 'smart' recepten, culinaire tips, websites en evenementen. Vanaf 24 september zijn zowel de Smart Cooking agenda '05 als het kookboek Smart Cooking 3 verkrijgbaar bij de erkende boekhandel en alle vestigingen van Studio Bazar.

De 128 pagina's tellende Smart Cooking agenda is volledig in kleur en heeft een wir-o binding zodat de agenda makkelijk open valt. Er staat 1 week per pagina, met op de spiegelende pagina de ene week een recept en op de andere week een prachtige sfeerfoto van fotograaf Dennis Brandsma afgebeeld. In totaal heeft Julius 27 heerlijke, op het seizoen aangepaste, recepten in zijn nieuwe agenda verwerkt, van creatieve kerstrecepten tot frisse salades in de zomer. Naast culinaire websites, staan er vrijwel dagelijks culinaire, culturele of sportieve tips vermeld en geeft wijnspecialist Nico Mc Gough zijn advies over bijzondere wijnen.

Smart Cooking

Julius Jaspers' Smart Cooking is inmiddels een bekend concept in Nederland. Zijn gerechten zijn dankzij een zorgvuldige voorbereiding vóóraf, snel te bereiden en ideaal voor een feestelijk diner thuis. Koken is volgens Jaspers 'entertainment' en dus niet de hele avond in de keuken staan terwijl de gasten aan tafel zitten. Julius Jaspers: "Juist de handelingen vóóraf zijn essentieel, zodat tijdens lunch of diner nog maar vijf minuten per gang gekookt hoeft te worden. Het klinkt simpel, ...en dat is het ook!"

Woonbeurs en Margriet Winter Fair

Julius Jaspers is dit jaar ook weer op verschillende evenementen te vinden. Van 28 september t/m 3 oktober geeft Julius Jaspers op de Woonbeurs in de RAI Amsterdam kookdemontraties op het Koken = Fun - Plein. Op 16, 17 en 19 november demonstreert de 'smart cook' op de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs in Utrecht zijn heerlijke recepten uit zijn nieuwe boek Smart Cooking 3 .

Kookliefhebbers die snel iets lekkers op tafel willen zetten, komen aan hun trekken met de verrassende recepten van kok/traiteur Julius Jaspers (tevens eigenaar van Studio Bazar, een winkelketen met een uitgebreid assortiment aan keukenspullen.) Smart Cooking 1 ontving de Gouden Garde voor het beste Nederlandstalige kookboek in 2003. Na het succes van Smart Cooking 1 en 2 komt 24 september 2004 Smart Cooking 3, dat geheel in het teken van de Aziatische keuken staat.

Smart Cooking Agenda '05

Prijs: E 12,50 (incl. BTW)
ISBN nummer: 90 66 11 090 2
Vanaf 24 september verkrijgbaar bij de erkende boekhandel en alle vestigingen van Studio Bazar.