Digitale Gemeente Houten

24 september: voor de eerste maal een Houtens Bootfeest

woensdag 1 september 2004 - Bron: Arjen Godthelp

HOUTEN - Vrijdag 24 september a.s. wordt voor de eerste keer een Houtens Bootfeest georganiseerd. Het betreft een extra editie van het in Vianen al jarenlang zeer succesvolle bootfeest op de Lek. Ditmaal is het Amsterdam-Rijnkanaal de route. De organisatie hoopt in Houten samen met een aantal lokale ondernemers die de kaartverkoop verzorgen nieuwe mensen aan te spreken rond de 400 kaarten te verkopen.

De organisatie kan de hoge kosten voor een dergelijk feest drukken door veel zelfwerkzaamheid, maar ook de DJ's knijpen nog wel eens een oogje dicht. Het schip telt liefst 3 feestzalen: een 'top-40-zaal', een 'club/trance-zaal' en een 'lounge-zaal'. Het betreft geen house-party, maar een gezellig feest met voor ieder wat wils.

Ook kan op het voordek een luchtje worden geschept. Om onder meer 'een val over de reling' tegen te gaan wordt samengewerkt met een professioneel beveiligingsbedrijf uit Nieuwegein dat onder meer ook RiverDance beveiligd. Meer informatie over het feest is te vinden op de site van het feest: www.bootfeest.com.

Kaarten a 12 euro zijn te koop bij Eddies (Het Rond 40), Hans Bogaert Sports (Plein 5), Music Store (De Raat 22), Total Houten (Staart 1), Matton (Lange Uitweg 5 Schalkwijk) of via bootfeest.com. Toegang is mogelijk vanaf 18 jaar.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).