Ingezonden persbericht

Innovatieve SMSinfo-dienst voor vastgoedsector

BERGEN OP ZOOM, 20040922 -- Uit onderzoek is gebleken dat de meeste woningzoekenden zodra ze een interessant pand zien meteen op locatie meer informatie willen. Hiervoor biedt SMShuisinfo een passende oplossing. Via dit innovatieve systeem kan aanvullende verkoopinformatie van een pand verstuurd worden naar de GSM van de potentiële koper. Daarbij kunt u denken aan prijs, adres, website waarop nog meer informatie staat en bijzondere kenmerken van het pand. De makelaar ontvangt vervolgens een e-mail bericht, met hierin het mobiele nummer van de woningzoekende. Dit kan later eventueel gebruikt worden voor follow-up. Kortom een uniek nieuw marketing-tool.


Door het versturen van een code per sms (welke middels een "codebordje" bij het te koop staande object wordt geplaatst) kan de woningzoekende aanvullende verkoopinformatie opvragen (¤ 0,70 p.o.b/max.1 bericht per aanvraag).

Aanvrager ontvangt binnen enkele seconden een door de makelaar vooraf opgesteld bericht retour met de aanvullende informatie betreffende het pand. De makelaar beheert de inhoud van deze berichten via de website www.smshuisinfo.nl .

Deze nieuwe techniek werkt snel, is drempel-verlagend en is vooral bijzonder klantvriendelijk. Het SMShuisinfo-systeem is een unieke uitbreiding van alle reeds bestaande promotiemiddelen en levert de makelaar een maximale bereikbaarheid.