Arcadis NV

Arnhem, 24 september 2004

NIEUWE FINANCIEEL DIRECTEUR ARCADIS

ARCADIS, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekendgemaakt dat drs. ing. Ben van der Klift RC (45) per 1 januari 2005 is benoemd tot corporate financieel directeur van ARCADIS NV. Hij volgt drs. Henk ten Cate RA op, die de onderneming per 1 januari 2005 gaat verlaten.

De heer van der Klift was tot voor kort financieel directeur van PRC Bouwcentrum BV, een onderneming die sinds vorig jaar deel uitmaakt van ARCADIS. Hij heeft een sterke achtergrond in financieel management en beschikt vanuit zijn functie bij PRC en eerdere functies over uitgebreide ervaring met het werkterrein van ARCADIS.

ARCADIS is een toonaangevende dienstverlenende kennisorganisatie, wereldwijd werkzaam op de terreinen infrastructuur, gebouwen, milieu en communications. Wij nemen verantwoordelijkheid voor projecten en programma's van idee, via implementatie tot exploitatie. Centraal in onze integrale aanpak staat de meerwaarde voor onze opdrachtgevers. ARCADIS telt 9000 medewerkers, die met elkaar een jaarlijkse omzet van EUR 850 miljoen genereren. We zijn resultaatgericht, investeren voortdurend in onze kennis en vaardigheden, zodat we opdrachtgevers maximale waarde kunnen bieden in de vorm van haalbare oplossingen die bijdragen aan hun succes.