Eemland Zuid, 10.15 uur

Utrecht 24-09-2004 - Nieuwsberichten Eemland Zuid

Automobilist onder invloed

AMERSFOORT Op donderdag omstreeks 24.00 uur zagen agenten een 57-jarige automobilist zonder verlichting op de Stadsring rijden. De man werd een stopteken gegeven. Bij het aanspreken van de uit Ermelo afkomstige man rook de politie een alcohol lucht. Uit de ademanalyse bleek dat hij 1255 ug/l blies, bijna 6 keer zoveel als wettelijk is toegestaan. Hierop is het rijbewijs ingevorderd en werd een rijverbod van 16 uur meegegeven.

Vrouw bekneld geraakt

WOUDENBERG Op donderdag omstreeks 18.00 uur kwam een melding binnen dat een fietser gewond was geraakt. In de Dorpsstraat was een goederencontainer van de laadklep van een vrachtauto gegleden en op het 26-jarige slachtoffer terechtgekomen. Omstanders hebben de container weggehaald en eerste hulp verleend. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Doorgereden na aanrijding

AMERSFOORT Donderdagmiddag 23 september vond een aanrijding op het Euterplein plaats tussen een snorfietser en een auto. De bestuurder van de auto reed weg uit een parkeerhaven. Het 19-jarige slachtoffer kon de auto niet meer ontwijken en kwam ten val. Een omstander schoot het slachtoffer te hulp. Vervolgens is de automobilist doorgereden. De politie verzoekt getuigen zich te melden 0900 8844.

Aanrijding door vrachtwagen

LEUSDEN Een 13-jarig meisje is dondermiddag 23 september aan de Groene Zoom door een vrachtwagen aangereden. Getuigen hebben gezien dat de 75-jarige vrachtwagen chauffeur uit Tilburg door rood licht was gereden. Het meisje uit Leusden is met nog onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.