Ingezonden persbericht


PERSBERICHT TYPHOON RVG08-2004

Klassieke keuken- en tafelaccessoires in supermodern en futuristisch jasje

Retro Revolution lijn van TYPHOON tovert sfeer in woonkeuken

ZEIST - Inspelend op de kleur-in-huis trend, komt TYPHOON dit najaar met een nieuwe serie keuken- en tafelaccessoires "Retro Revolution". Volgend op de succesvolle keukenweegschaal zijn er nu andere accessoires in dezelfde retro-stijl. Het zorgt voor een complete revival in de keuken en op tafel, ontworpen in de stijl van vroeger maar in een supermodern en futuristisch jasje neergezet. Het zijn dus klassieke keuken- en tafelaccessoires met een nieuwe uitstraling. Nostalgie ten top! De serie is vrolijk, eigentijds, origineel en krachtig. De combinatie van model en kleur, samen met het roestvrijstaal, geeft de opvallende retro-look. Als finishing touch zitten er speelse kleine details in het ontwerp. Het vrolijkt de keuken en eettafel helemaal op. In een regenboog aan kleuren uitgebracht, waardoor het er ook nog heel feestelijk uitziet.

Voor in de keuken. 's -ochtends
De "big squeeze" Citruspers, de "funky" Melkklopper, de "mighty" Kopjeshouder, en de "coolest" Kookboekhouder zijn er nu in de Retro Revolution lijn: te gebruiken voor de lekkerste verse jus d'orange, koffie verkeerd of cappuccino, of een heerlijk ontbijtreceptje. De "terrific" handdoekhouder komt hierbij natuurlijk goed van pas.

Voor op de eettafel. 's-avonds
Voor de lange avondjes met vrienden of familie is er een ander nieuw sfeervol, nostalgisch element op tafel. De "fabulous" Fondue set in retro-look. Net zoals de keukenweegschaal doet deze echt aan vroegere tijden denken. Gezellige avondjes zijn verzekerd, met kaarslicht en een lekker wijntje erbij. De oude vertrouwde 3-pits rechaud in een nieuw jasje is ideaal voor het warmhouden van de bijgerechten.

De Retro Revolution serie is uitgebracht in een 6-tal kleuren, die samen met het ontwerp en het rvs zorgen voor de typische retro-look. De tangerine dream (oranje) en de shocking pink (roze) zijn de felle trendy kleuren. De serie is er ook in de wat meer klassieke kleuren kobalt blauw of knalrood. Of in de zachte kleuren diner blue (lichtblauw) of vanilla cream (lichtgeel/crème). Het is een kleurenmix die zijn oorsprong al vond in de jaren '60, '70 en '80 en die nu weer helemaal "hot" is.

Cadeautip:
Met het oog op de feestdagen zijn de verschillende accessoires uit deze Retro Revolution serie een aanrader als gift. Bovendien brengt TYPHOON meerdere cadeauverpakkingen die goed bij deze lijn passen. Zo is er de Cappuccino set, de Choc 'o holic set, de Frotty Coffee kit of Crackin'' Creme brulee set...

Typhoon is verkrijgbaar bij de Bijenkorf warenhuizen en bij keukenspeciaalzaken. Verkoopadviesprijs: variërend van E 24,95 voor de kookboekhouder tot E 49,50 voor de keukenweegschaal. Voor meer (verkoop)informatie: Clip bv, Zeist, tel. 030-6920202 of kijk op: www.typhooneurope.com


*

Ingezonden persbericht