TomTom introduceert kaarten voor individuele landen

Op SD-geheugenkaarten voor TomTom GO

Amsterdam, 24 september 2004 ­ TomTom BV, leverancier van autonavigatiesystemen, biedt vanaf vandaag voor TomTom GO de mogelijkheid om met individuele landkaarten* de weg te vinden door geheel Europa. Met TomTom GO ­ het alles-in-één autonavigatiesysteem ­ is het eenvoudiger dan ooit om door Europa te reizen. De nieuwe kaarten staan op SD-geheugenkaartjes en het is voor het eerst dat er kaarten per land los verkrijgbaar zijn op een dergelijk, makkelijk te gebruiken medium. Vakantiegangers, zakenreizigers, kortom iedereen die door Europa rijdt en reist, hoeft slechts het geheugenkaartje met het juiste land in te voeren om de juiste route te vinden en te volgen. Geen stress meer op reis, geen ruzies in de auto. Met TomTom GO hoef je alleen nog maar op de weg te letten. De kaarten zijn van tevoren in het autonavigatiesysteem te plaatsen, waarna de gewenste bestemming kan worden opgegeven. De SD-geheugenkaarten bevatten alle informatie die onderweg nodig kan zijn. Niet alleen de juiste route, maar ook benzinestations, hotels, restaurants en interessante ­ toeristische ­ punten. De landkaarten voor de TomTom GO zijn vanaf medio oktober verkrijgbaar bij de grotere detailhandels (winkeliers/specialisten). De adviesprijs is ¤ 149,- per kaart, inclusief BTW.

Meer informatie is verkrijgbaar via: www.tomtom.com
* Er zijn kaarten beschikbaar van: het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Frankrijk, Italië, Duitsland, het Alpengebied (Oostenrijk, Zwitserland en Zuid-Duitsland), Scandinavië en Spanje. Ook het hoofdwegennet van Europa - de `Major Roads of Europe´ - is nu op SD-geheugenkaart beschikbaar. De adviesprijs is ¤ 149,- per kaart, inclusief BTW.

Over TomTom
TomTom is een wereldwijde leverancier van persoonlijke navigatieoplossingen voor onderweg. TomTom levert innovatieve, makkelijk te gebruiken producten voor toonaangevende hardware- en softwareplatforms. TomTom BV is opgericht in 1991 in Amsterdam en heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De producten van het bedrijf worden verkocht via een distributienetwerk van topretailers in meer dan 15 landen. Meer informatie over TomTom is te vinden op www.tomtom.com.