Ingezonden persbericht

Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK39

BORIS EN BAND ZATERDAG NAAR PODIUM

Hardenberg-, Boris & Band komen naar de theaterzaal van Podium. Boris, het beste wat IDOLS heeft voorgebracht, en zijn zevenkoppige band zijn er zaterdagnacht 25 september.

Rely On Me , het debuutalbum van Boris, kwam op één binnen in de charts en was meteen goed voor goud. Hij werkte met het producersduo Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, maar ook samen met The Result (Alain Clark & Cristiaan Hof) en de mannen van de Haarlemse hiphopband Relax. Boris was betrokken bij alle facetten van de plaat: van het uitzoeken en schrijven van de songs tot het selecteren van de betrokkenen en, heel belangrijk, het creëren van de juiste feel. De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor het herkenbare, soulvolle en flexibele stemgeluid van Boris. Hij zingt niet alleen de sterren van de hemel, maar schreeuwt, kirt, fluistert en verleidt dat het een lieve lust is. Al het nieuwe werk is zaterdag in Podium te beluisteren. Start show 00.30 uur. Meer info op www.poppodium.nl.

Boris Titulaer (23) was al jong met muziek bezig. Zijn vader is een bekend jazzmuzikant en docent op het conservatorium in Amsterdam. Het maken van muziek is hem dan ook met de paplepel ingegoten. Op zijn 17e wordt hij aangenomen op het conservatorium in Maastricht, maar na een jaar lessen te hebben gevolgd besluit hij dat dit toch niet zijn ding is; in plaats van zich te richten op de theorie van muziek houdt Boris zich immers liever bezig met de praktijk. In 2001 maakt hij onderdeel uit van de soulformatie Sofuja (een verbastering van soul, funk en jazz), waarmee hij vooral in Spanje redelijk succesvol is. Hij besluit mee te doen met Idols omdat hem dat een perfect platform lijkt om zijn talent aan een groter publiek te presenteren. Daarin krijgt hij al snel gelijk, want Boris kwam, zag en overwon. Van zijn indrukwekkende eerste auditie tot aan de zinderende finale is duidelijk dat Boris alles in zich heeft om een grote ster te worden, wat dit indrukwekkende debuut nog eens bevestigt.

Vrijdagavond is er in Muziekcafe De Troubadour in Hardenberg -onderdeel van De Podiumgroep- weer een nachtelijke swingparty onder de titel: BOOGIENIGHT. Tijdens BOOGIENIGHT is er alleen plaats voor gezellige mensen in die van de dansmuziek uit de 70 s en 80 s houden. In samenwerking met HOT Radio draaien de deejays van het station de meest swingende muziek met natuurlijk veel discodreunen. Start show om 22.00 uur.