Digitale Gemeente Houten

Eerste bootfeest Houten succesvol verlopen

maandag 27 september 2004 - Bron: www.bootfeest.nl

HOUTEN - Afgelopen vrijdag werd voor de eerste keer in Houten een bootfeest georganiseerd. Een evenement gericht op jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Onder de Schalkwijksebrug (Amsterdam-Rijnkanaal) vertrok het partyschip The Catamaran Castle rond 22.30 uur richting Wijk bij Duurstede. Een kleine 400 feestgangers konden in twee discozalen en een loungeroom hun weekend inluiden.

De organisatie kreeg s middags nog met een onverwachte tegenvaller te maken toen de leverancier van licht en geluid zich vanwege een sterfgeval moest afmelden. In allerijl werd echter nog een ander verhuurbedrijf bereid gevonden om licht en geluid te verzorgen. De aanvang van feest liep hierdoor ietwat vertraging op, maar ondanks de tegenvaller verliep de party gesmeerd en was de sfeer goed.

Ondanks de uitgebreide promotie bij jongeren tussen 18 en 35 jaar bleken ook een aantal bejaarde dames kaarten gekocht te hebben. Zij dachten dat het om een rondvaart op het kanaal ging, ondanks dat de entreekaarten en flyers duidelijk over disco en DJs spraken. De oudere dames hebben hun geld teruggekregen.

Binnenkort zal het bootfeest met de gemeente Houten worden geëvalueerd, waarbij bekeken zal worden of het evenement voor herhaling vatbaar is. Voor reacties en fotos van het feest kan worden gekeken op www.bootfeest.com. De fotos worden dinsdag of woensdag geplaatst.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).