Nederlandse Hartstichting

Train gratis voor Hartstocht met On Track
23-8-2004
Kies uit meer dan 450 routes
Den Haag, 23 augustus 2004 - In het weekend van 25 en 26 september organiseert de Hartstichting voor de vijfde maal Hartstocht, hét wandelevenement voor jong en oud. Om alvast de conditie op peil te brengen biedt On Track alle geïnteresseerden en deelnemers aan Hartstocht een GRATIS proef- maandabonnement aan.

Op de internetsite www.ontrack.nl staan ruim 450 wandel- en fietsroutes. De routes liggen in fraaie natuur en variëren in afstand en zwaarte. De ideale manier om er lekker op uit te trekken en je voor te bereiden op Hartstocht. Iedere route is voorzien van een duidelijke plattegrond en telkens andere weetjes over de natuur. Voor het gratis maandabonnement kunnen wandelfanaten nu het speciale cadeaunummer terugvinden op de internetsite van de Hartstichting, www.hartstichting.nl. Dit nummer verschaft de gratis toegang tot de prachtige routes van On Track. Na een maand verloopt het abonnement automatisch zonder verdere verplichtingen. Voor meer informatie over de routes, kijk op www.ontrack.nl.

Hartstocht
De Hartstichting organiseert dit jaar voor de vijfde maal Hartstocht in het kader van Wereld Hartdag. Door het hele land worden meer dan 250 wandelactiviteiten georganiseerd, voor jong en oud, van recreatief tot supersportief. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld meedoen aan een training Sportief Wandelen of Nordic Walking, een stads- of natuurwandeling of kennismaken met de plaatselijke wandel- of atletiekvereniging. Want wandelen is leuk, gezellig en bovenal gezond voor het hart!

NOOT VOOR DE REDACTIE (