EXPODIA BV


Zaterdag 25 en zondag 26 september in IJsselhallen Zwolle

Full-Speed wordt groots tuningfeest

Zwolle is zaterdag 25 en zondag 26 september the hottest place to be voor iedereen die snelle, sportieve en oogstrelende automobielen als hobby heeft. Dan vindt in de IJsselhallen namelijk de derde editie van de publiekstrekker Full-Speed plaats. Vorig jaar genoten vele duizenden bezoekers van ongekend veel moois op vier wielen.

Beurs
De data 25 en 26 september staan niet alleen rood omcirkeld in de agenda van elke rechtgeaarde autoliefhebber. Automotive bedrijven hebben zich al in een vroeg stadium in groten getale in Zwolle gemeld voor standruimte. Full-Speed kenmerkt zich ook dit jaar door een ongekende diversiteit. Een globale greep uit het branche aanbod: autoaccessoires, autobanden, autobekleding, car-audio, window-tinting, sportuitlaten, motortuning, chiptuning, car-entertainmentsystemen en navigatiesystemen.

Clubs
Een belangrijk onderdeel van Full-Speed vormt de presentatie van ruim zestig merkenclubs uit Nederland en België. De clubs zetten in de IJsselhallen niet alleen hun beste beentje voor om mensen warm te maken voor een lidmaatschap of abonnement op het clubblad, ze besteden ook veel aandacht aan hun presentatie. Clubs die zich op de meest attractieve wijze presenteren, kunnen aantrekkelijke geldprijzen winnen in de verkiezing 'Mooiste Clubstand'.
Alle pronkjuwelen van clubleden doen bovendien mee aan de verkiezing 'Mooiste Auto'. De winnaar mag de BF Goodrich Tuning Trophy op de achterbank mee naar huis nemen.

Audio
Full-Speed is een lust voor het oog, maar zeker ook voor het oor! Daar zorgen in de eerste plaats de grote producenten van audiosystemen voor die met de laatste nieuwtjes op het gebied van car-entertainment naar Zwolle komen. Daarnaast is ook het beursonderdeel Sound Quality een streling voor het oor. Audiofielen die hun auto hebben omgetoverd tot heuse concertzalen gaan onderling uitmaken wie kwalitatief het beste geluid heeft.
Bij het db Drag-spektakel gaat het niet om mooi, maar om hard. Met nauwkeurige meetapparatuur wordt vastgesteld wie de hoogste geluidsdruk (SPL) in de auto produceert.

Activiteiten
Full-Speed verdient zonder enige twijfel het predikaat 'tuningspektakel'. De IJsselhallen bieden volop ruimte om alle onderdelen van de happening goed tot hun recht te laten komen. Op het programma staan talloze spectaculaire demonstraties en doe-activiteiten.
De laatste nieuwtjes van de beurs zijn te vinden op www.full-speed.nl. Via de site kunnen vanaf eind augustus toegangskaarten worden besteld. De entreeprijs bedraagt 11 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

De IJsselhallen zijn gelegen aan de Rieteweg 4 in Zwolle.