Ingezonden persbericht


PERSBERICHT d.d. 6 september 2004

Clinics Gianni Romme hoogtepunt open weekend Sportiom

Iedereen kan kennismaken met meest complete sportcentrum van de regio

Twee schaatsclinics van Gianni Romme vormen het hoogtepunt van het open weekend van Sportiom. Het meest complete sportcentrum van de regio 's-Hertogenbosch houdt open huis in het weekend van 25 & 26 september. Gedurende twee dagen is er een uitgebreid programma met tal van demonstraties van diverse sporten en verengingen, gratis proeflessen en andere spannende activiteiten. Het is de beste manier om kennis te maken met de diverse onderdelen van Sportiom zoals de zwembaden, de schaatsbanen en de Health Floor (fitness, sauna en squash). Bovendien krijgen bezoekers ook een kijkje achter de schermen van dit gigantische sportcentrum. Er zijn diverse rondleidingen die bezoekers ook eens de waterzuiveringsinstallatie of de dweilmachine van de ijsbaan laten zien.

Clinics Gianni Romme
Het super schaatskanon Gianni Romme verzorgt tijdens het Open Weekend op zondag 26 september aanstaande tweemaal gratis een unieke clinic op de schaatsbaan. Sportieve schaatsers en hardrijders op noren, die van de veelvoudig olympisch- en wereldkampioen zelf de fijne kneepjes willen leren, kunnen zich aanmelden op www.sportiom.nl . Er kunnen per clinic slechts 20 schaatsers deelnemen, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Voor de andere proeflessen, rondleidingen en demonstraties kan men zich bij aankomst op Sportiom inschrijven. Bijna al deze activiteiten zijn gratis. Het schaatsen op de poolhaven kan gedurende het weekend tegen het gereduceerde bedrag van slechts EUR 2,- p.p. per dagdeel.

Hét meest complete sportcomplex
Sportiom is hét meest complete sportcentrum van 's-Hertogenbosch en omgeving. In dit 22.000 m2 tellende sport- en vrijetijdscentrum is een unieke combinatie te vinden van schaatsbanen, zwembaden, een sporthal, een hypermoderne fitnessafdeling met sauna, Squashbanen en diverse horecagelegenheden. Sportiom heeft diverse zwembaden. Naast het subtropisch zwemparadijs met Hawa?aanse sferen , zijn er ook een 25 meter bad en speciale doelgroepbaden. Hierin wordt onder andere Aquarobics maar ook Aquajogging gegeven. Bovendien zijn er ook speciale zwemlessen voor ouderen of baby's, peuters en kleuters. Uniek is ook de schaatsbaan die er uit ziet als een dichtgevroren poolhaven. Op deze ijsbaan kan de bezoeker door grotten schaatsen en af en toe dwarrelen er zelfs sneeuwvlokken naar beneden.

Voor de echte sporters: de Goldcard
Echte sporters kunnen met de Goldcard van Sportiom optimaal genieten van alle mogelijkheden van het multifunctionele sportcentrum. Naast onbeperkt zwemmen en schaatsen kan men deelnemen aan diverse groepslessen, spinning, bewegen op muziek (Club Joy), racketactiviteiten en gebruikmaken van de sauna en zonnebanken. Bovendien staat het hypermoderne fitnesscentrum de Health Floor ook onbeperkt tot hun beschikking. Hier is diverse fitness-aparatuur te vinden die zowel de conditie als de kracht van de sporter verbetert. Voor zwemmers en schaatsers zijn er ook diverse voordelige abonnementen te verkrijgen. Tijdens het Open Weekend is het mogelijk de diverse abonnementen of de Goldcard tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen.

Voor meer informatie kan men bellen met: 073-6464646 of kijken op www.sportiom.nl . Hier staat ook het complete en zeer uitgebreide programma van het Open Weekend.

Noot voor de redactie (