Digitale Gemeente Houten

De Bazuin speelt in Het Kruispunt

zondag 12 september 2004 - Bron: Kees Versteegt

Op zaterdag 25 september a.s. om 20.00 uur geeft de Utrechtse Christelijke Muziekvereniging De Bazuin een concert in Het Kruispunt aan Het Spoor 51 te Houten. Op het gevarieerde programma staan zeer diverse musicale stijlen. U kunt koraal muziek beluisteren, straatmarsen, orgel tesamen met het orkest en ook swingende melodieen. Het geheel zorgt voor een afwisselende en spannende muziekavond. Werken van Johan de Meij, Nigel Hess worden naast die van Heinrich Schütz en Eric Clapton uitgevoerd.
De Bazuin is een orkest bestaande uit 50 muzikanten. Een harmonieorkest bestaat traditioneel uit hout- en koperblazers en slagwerk. Door deze combinatie van hout- en koperinstrumenten kan er een heel gevarieerd repertoire gespeeld worden; van klassiek tot straatmars. Die variatie komt tot uiting in het programma wat op 25 september a.s. ten gehore wordt gebracht.

De Bazuin is een vereniging voor en door muzikanten met veel sociale activiteiten als uitwisselingsweekenden met andere orkesten, een leerlingenweekend en de solistenavond waarop iedereen zijn of haar talenten ten gehore kan brengen. De concertavond kan voor belangstellenden een goede gelegenheid bieden om kennis te maken. Het orkest staat onder leiding van Hans van Hees.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).