Ingezonden persbericht


MERCATO MUNDIAL IN WINKELCENTRUM 'T GOYLAAN TE UTRECHT

Op zaterdag 25 september is de Mercato Mundial in winkelcentrum 't Goylaan in Utrecht. Van 10.00 tot 17.00 uur worden op deze multiculturele markt spullen uit alle landen van de wereld verkocht. Er staan kramen met decoratie, cadeauartikelen, sieraden, spekkoeken, boeddha's, wierrook, kunst, houtsnijwerk, kleding en etenswaren uit onder andere Mexico, Indonesië, Thailand, Nepal, Suriname, India en Marokko. De winkeliers hebben zelf ook hun spulletjes uitgestald, en bieden interessante aanbiedingen.

De hele dag zijn er optredens en demonstraties, en is er muziek. Meneer Salvator geeft samen met zijn tamme papagaaien de hele dag door shows. Los Caminantes, een Latijns-Amerikaanse muziekgroep, loopt tussen het publiek en speelt ranchera, tex-mex, bolero en cha-cha-cha. Een Tangopaar van El Gancho duikt zo nu en dan op in een wolk van tango-muziek om het publiek te verrassen. De dames van Tina Dreamworld, die ook vertegenwoordigd zijn met een kraam, laten Indiase dansen zien in speciale Indiase danskleding. Vanaf 14.00 uur geven de leerlingen van Mestre Paulao Ceara ieder half uur Capoeira demonstraties onder begeleiding van de Braziliaanse percussiegroep Zumbi.

Iedereen die zelf artikelen maakt, iemand kent die ze maakt, of een handeltje heeft in spullen die op deze Mercato Mundial thuishoren kan nog komen verkopen op 25 september! Verkopers kunnen bellen naar (030) 214 85 91 of mailen naar mercato@hisa.nl.

Dagprogramma:
Los Caminantes 10.00-13.00 uur
Tango El Gancho 10.00-13.30 uur
Indiase dansen van Tina Dreamworld 10.00-17.00 uur Dhr. Salvatore papagaaienshow 10.00-17.00 uur
Capoeira demonstraties 14.00-16.30 uur
Braziliaanse Percussiegroep Zumbi 14.00-16.30 uur ---
De Mercato Mundial in winkelcentrum t Goylaan te Hoograven wordt georganiseerd door Hisa Evenementen in opdracht van Wijk in Bedrijf Hoograven. Het evenement maakt deel uit van een reeks evenementen om dit winkelcentrum te ondersteunen. Voor meer informatie over de Mercato Mundial of foto's van de optredens kunt u contact opnemen met Hisa Evenementen, tel 030 2148591 of kijken op www.hisa.nl.