TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-09-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 25 september
Radio 2 - 16.00 uur

GEVARIEERDE MUZIEKSTIJLEN IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 25 september wordt TROS MUZIEKCAFÉ gepresenteerd door Daniël Dekker. Hij ontvangt onder meer de Bredase band Sensual.

Vijf jonge muzikanten uit het zuiden des lands vonden het hoog tijd voor wat muzikaal genot en dat brengen ze ons onder de toepasselijke naam Sensual. De band speelt Braziliaanse jazz.

Jeroen van der Boom heeft vele gedaanten. Even een kleine opsomming: hij presenteert, imiteert, produceert, acteert en onderneemt. Maar hij zingt ook. En hij is papa. Zijn kindje is een grote bron van inspiratie en dat is te horen op zijn single 'Toekomst'. Jeroen heeft het razend druk, maar voor een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ maakt hij met plezier tijd vrij.

Kathy Bloom, dat klinkt Engels, maar ze komt gewoon uit Nederland. Kathy maakt onvervalste country en is daarin beïnvloed door de wijze waarop country wordt gespeeld in Canada. Hoe dat klinkt is zaterdag live te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

'When you're least expected', dan krijg je Cape Canaveral. De titel van hun debuutalbum is er één om over na te denken. Cape Canaveral is een Nederlandse band, bestaande uit vier muzikanten die lekkere stevige rock niet schuwen.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.