Ingezonden persbericht

Nieuwe data backupdienst in Nederland

HUIZEN, 20040925 -- Backup-Connect levert sinds september een nieuwe dienst voor het MKB; online-backup, dit nadat deze dienst in Amerika het nut en veiligheid heeft bewezen. Het grote voordeel van een online backup is dat de backup wordt opgeslagen buiten het bedrijfspand in een veilige dataopslag. Hierdoor kan de backup altijd worden teruggeplaatst, ook na een brand, diefstal of een virusaanval. De backup wordt automatisch en dagelijks gemaakt, vergeten kan niet meer.


Dagelijks wordt geheel automatisch een backup gemaakt van de data van de klant. Deze wordt buiten de bedrijfslocatie van de klant opgeslagen, waar het veilig is tegen diefstal en brand. De data wordt versleuteld en gecomprimeerd waarna het via de nieuwste en veiligste technologie wordt verzonden en opgeslagen. De klant heeft alleen een breedband verbinding nodig, de rest regelt Backup-Connect.
Met Backup-Connect heeft de klant geen kostbare hardware of tapes nodig voor de backup, deze wordt geheel automatisch gemaakt over de bestaande internetverbinding.
De backup staat altijd klaar voor de klant. De klant kan op elk gewenst moment de backup van de vorige dag terug laten plaatsen op een computer. De backup wordt voor verzending versleuteld, hierdoor is de data alleen voor de klant leesbaar.
De backup wordt gecomprimeerd zodat deze snel verzonden kan worden. De klant kan zelf bepalen wanneer dit gebeurt, zodat het dagelijkse werk geen hinder ondervindt. Mocht een backup niet lukken dan krijgt de klant hier een melding van.
Backup-Connect is een compleet geautomatiseerde, professioneel gemanagede service, welke dagelijks voor u een backup maakt en deze archiveert in een veilige dataopslag en heeft altijd de backup direct bereikbaar, 24 uur per dag.
Backup-Connect is gevestigd in Huizen. Backup-Connect levert haar diensten uitsluitend aan bedrijven en is geschikt voor 1 tot 50 werkplekken per bedrijf.

Backup-Connect v.o.f.




Ingezonden persbericht