TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-09-2004

Radio
EEN GOEDEMORGEN MET...
Uitzending zaterdag 25 september
Radio 4 - 9.00 uur

EEN GOEDEMORGEN MET... ERIC OOSTHOEK

Zaterdag 25 september is Eric Oosthoek de gast van EEN GOEDEMORGEN MET... en presenteert hij bij de TROS op Radio 4 zijn keuze uit klassieke muziek. Tevens legt Oosthoek in de uitzending uit hoe hij tot zijn keuze is gekomen.

De regisseur Eric Oosthoek is onder meer bekend van de tv-films 'De rivier waarin ik zwom' met Thom Hoffman en Gerard Thoolen en 'Wie aus weiter ferne ...' met Willem Nijholt. In EEN GOEDEMORGEN MET... laat de regisseur door middel van de muziek een speciaal beeld van zichzelf zien.

Het programma EEN GOEDEMORGEN MET... verheugt zich in een grote populariteit en dit seizoen staat er weer een aantal bekende Nederlanders klaar om hun keuze in klassieke muziek te presenteren. Na de uitzending staat de telefoon vaak roodgloeiend aangezien luisteraars meer willen weten over de gespeelde stukken.

De komende gasten in EEN GOEDEMORGEN MET... zijn Casper Jansen, muziekredacteur NRC Handelsblad (2 oktober), Peter Beets, jazzpianist (9 oktober) en Tom de Swaan, lid Raad van Bestuur ABN AMRO (16 oktober).