Gemeente Best

13-09-2004
Wandel mee met Hartstocht in Best

Wandel mee met Hartstocht in Best
Atletiekvereniging Generaal Michaëlis organiseert op zondag 26 september een wandeltocht in het kader van Hartstocht, het landelijk wandelevenement van de Hartstichting. Iedereen, jong en oud, kan meedoen aan deze wandeling van bijna 5 km over de Generaal Michaëlis loop- en wandelroute. Deelname is euro 2,50 voor volwassenen en euro
1,00 voor kinderen. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de Hartstichting.

Wandelt u mee?
Wilt u ook meewandelen en tegelijkertijd iets aan uw conditie doen en een goed doel steunen, dan kunt u zich voor deze hartstocht op het vertrekpunt aanmelden.
Het vertrekpunt van de wandeling is om 11.00 en 13.00 uur bij het clubgebouw van atletiekvereniging Generaal Michaëlis bij de atletiekbaan in sportpark Naastenbest. De wandeling zal ongeveer 1 uur duren. Inschrijven kan ter plekke.
Tussen 11.00 uur en 14.00 uur kan men ook op eigen gelegenheid, wandelend of hardlopend de route een of meerdere malen afleggen.

Hartstocht
Deze wandelactiviteit wordt georganiseerd in het kader van Wereld Hartdag. Door het hele land worden in het laatste weekend van september meer dan 250 verschillende wandelactiviteiten georganiseerd: voor jong en oud, van recreatief tot supersportief. De Hartstichting roept iedereen op mee te doen, want wandelen is leuk, gezellig en bovenal gezond voor het hart!
Hartstocht wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Stichting Start to Run/Powerwalking, Nordic Walking Nederland, VVV's, EFAA, KNBLO, KNAU, NISB, NS, LAW Wandelplatform,Vereniging Natuurmonumenten en On Track. Voor het volledige overzicht van wandelingen in Nederland, kijk op www.hartstichting.nl.