Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Nationale vierspannen tijdens UPD

02/09/2004

Utrecht, 2 september 2004
Op zondag 26 september a.s. zullen de grote mannen uit de nationale vierspansport acte de presence geven tijdens de Utrechtse Paardendagen. Vele toppers, waaronder de nummer één en twee van het Nederlands kampioenschap 2004, Koos de Ronde en Mark Weusthof zullen een sterk staaltje stuurmanskunst laten zien in de Utrechtse Veemarkthallen.

Eigenlijk dekt de naam Utrechtse Paardendagen (UPD) maar een deel van de lading. Het is een heel bijzonder paardensportevenement dat wordt gehouden van vrijdag 24 september t/m zondag 26 september in de Utrechtse Veemarkthallen. De UPD is een evenement waar niet alleen paardensport in zijn breedste vorm is te bewonderen, maar waar ook liefhebbers van koeien, ezers, honden, kippen en vele andere dieren aan hun trekken komen.

Publiekstrekker op zondag 26 september zal de indoormarathon voor vierspannen zijn. In 2002 werd in Utrecht voor het laatst een indoormarathon gehouden en komt dus dit jaar op veler verzoek weer terug op het gevarieerde programma van de Utrechtse Paardendagen. Vanaf 10.00 uur zullen onder meer Nederlands kampioen 2004 Koos de Ronde, Mark Weusthof, Ad Aarts, Theo Timmerman en andere toppers elkaar over twee manches op het scherpst van de snede bestrijden om uiteindelijk de beste van UPD 2004 te worden gehuldigd én een flinke greep te mogen doen in de royaal gevulde prijzenpot.

Deelnemers Indoormarathon:
Ad Aarts
Piet Groenen
Hans Heus
Ton Kruithof
Koos de Ronde
Peter de Ronde
Theo Timmerman
Mark Weusthof