Ingezonden persbericht


north & south van the spirit that guides us nu ook in japan en noord-amerika.

op 26 september zal het langverwachte tweede album van the spirit that guides us uitkomen in de benelux. een week eerder mogen de japanners al genieten van deze nieuwe knaller! sally forth records heeft een deal gesloten met soul fighting music en deze zal north & south, vergezeld van een extra bonustrack, op 15 september lanceren in japan. de bonustrack is het nummer 'the vow to change' dat ook al eerder verscheen op de laatste ep 'defence mechanism' van the spirit that guides us. deze is afgelopen voorjaar in de benelux verschenen.

begin 2005 zal het canadese goodfellow records north & south uitbrengen in noord-amerika. er wordt hiervoor een flink budget uitgetrokken en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. de band zal w.s. aan het begin van de zomer een promotietour doen aldaar.

north & south is niet de eerste japanse release voor sally forth records. eerder waren de albums 'falling on deaf ears' en 'temper the wind to the shorn lamb' van this beautiful mess, en 'ghostchildren' van BLACKSTRAP aan japanse labels uitgelicenseerd. ook in noord-amerika zijn eerdere sally forth albums verschenen, zoals bijvoorbeeld 'falling on deaf ears' van this beautiful mess en 'the sand, the barrier' van the spirit that guides us.

voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

jair sagström
0624600116
jair@sallyforthrecords.com
www.sallyforthrecords.com
www.thespiritthatguidesus.com

www.soulfightingmusic.com (Japan)
www.goodfellowrecords.com (USA)