2e persbericht van zondag 26 september 2004

Eindhoven 26-09-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na vechtpartij

Een Eindhovenaar van 24 jaar is zondagochtend rond 4.00 uur aangehouden op de Oude Stadsgracht. Hij was daar kort daarvoor betrokken bij een vechtpartij met een aantal andere mannen. Daarbij liep een 17-jarige Eindhovense jongen hersenletsel op; hij is opgenomen in een ziekenhuis. De aangehouden man is na verhoor heengezonden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Dronken snorfietser veroorzaakt botsing autos

Een 47-jarige man uit Eindhoven is zondagochtend rond 2.15 uur aangehouden op de Boschdijk. Hij had daar kort daarvoor met zijn snorfiets gereden, maar was door nog onbekende oorzaak op de weg gevallen. Twee autos, die de man op het nippertje konden ontwijken, botsten vervolgens tegen elkaar. Niemand raakte daarbij gewond. De bestuurder van de snorfiets liep door de val een wond op aan zijn gezicht. Op het bureau bleek hij een alcoholpromillage van ruim 2,40 te hebben, waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd. Ook is proces-verbaal opgemaakt.

Handel: Automobilist gewond

Een 32-jarige man uit Handel is zondagochtend gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de Handelseweg. Hij reed rond 6.15 uur met zijn auto vanuit de richting Gemert in de richting van Handel. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto in de berm van de weg terecht, raakte daar een boom, en kwam vervolgens tegen een andere boom tot stilstand. De bestuurder is met hersenletsel en rugletsel opgenomen in een ziekenhuis.

Geldrop: Auto weggehaald

Vanaf de Amundsenstraat is tussen zaterdag 23.00 uur en zondag 11.15 uur een auto weggehaald. Het gaat om een donkergrijze Fiat Tempra (FJ-FL-17).