Ingezonden persbericht

Nederlandse staatsloterij introduceert vernieuwd dayzers

Vernieuwde weekloterij biedt iedere maandag kans op 1 miljoen euro

DEN HAAG, 20040927 -- Dayzers, de weekloterij van de Nederlandse Staatsloterij, is vernieuwd. Vandaag start de landelijke campagne waarmee de Nederlandse Staatsloterij het Nederlandse publiek informeert over de aanpassingen aan Dayzers. De nieuwe wekelijkse hoofdprijs van 1 miljoen euro is de meest in het oog springende verbetering. Daarnaast organiseert Dayzers drie keer per jaar een speciale trekking, de Dayzers MegaMaandag. Tijdens deze trekking wordt het prijzenpakket met vele extra miljoenen uitgebreid. De eerste trekking van het vernieuwde Dayzers vindt 4 oktober aanstaande plaats.


Na de succesvolle introductie in juli 2001 heeft Dayzers een stevige positie verworven in de Nederlandse kansspelmarkt. In 2003 was Dayzers de snelst groeiende loterij in Nederland. De Nederlandse Staatsloterij wil de positie van Dayzers nog verder uitbouwen. Om Dayzers voor een groot publiek aantrekkelijk te maken, heeft de Nederlandse Staatsloterij het prijzenpakket verbeterd. Ook de huisstijl van Dayzers is aangepast. De nieuwe huisstijl sluit aan op die van de Staatsloterij. De sterke punten die beide loterijen gemeen hebben - hoge winkansen, hoge geldprijzen en de Nederlandse Staatsloterij als betrouwbare aanbieder - worden hierdoor duidelijker naar voren gebracht.

Dayzers MegaMaandag
Naast de 49 wekelijkse trekkingen vindt drie keer per jaar de trekking van de Dayzers MegaMaandag plaats. Op de Dayzers MegaMaandag keert Dayzers, naast het reguliere wekelijkse prijzenpakket, miljoenen euro's aan extra prijzen uit. Voor de extra geldprijzen van de Dayzers MegaMaandag geldt: hoe langer je meespeelt, hoe hoger de gewonnen geldprijs. Om vast te kunnen stellen hoe lang de winnende spelers meespelen, moet het koopgedrag van deze spelers worden vastgelegd. Omdat het daartoe noodzakelijk is de deelname van spelers te registreren, kan uitsluitend op abonnementsbasis met het vernieuwde Dayzers worden meegespeeld. De verkooppunten verkopen daarom vanaf vandaag abonnementen in plaats van losse loten. Tot het einde van het jaar maken deelnemers 13 weken lang kans op een extra prijs: een Mercedes SLK.

Bekendmaking trekkingsuitslag op TV
RTL4 zendt iedere maandagavond de trekkingsuitslag van Dayzers uit. De bekendmaking van de trekkingsuitslag van Dayzers is onderdeel van Staatsloterij Magazine en wordt gepresenteerd door Irene van der Laar. De eerste uitzending van dit programma vindt plaats op 4 oktober 2004 van 17.00 uur tot 17.30 uur.

Over Dayzers
Dayzers is de weekloterij van de Nederlandse Staatsloterij. Voor 3,50 euro per week maken deelnemers iedere maandag kans op de hoofdprijs van 1 miljoen euro. Drie keer per jaar, op de Dayzers MegaMaandag, vindt een de trekking plaats van het speciale prijzenpakket met vele extra miljoenen. Meespelen aan Dayzers kan uitsluitend op abonnementsbasis. Door een eigen geluksdatum te kiezen, vormt de speler zelf het viercijferige lotnummer. Dayzers voegt aan dit nummer drie letters toe. De drie letters en de vier cijfers vormen samen het unieke Dayzers lotnummer. Evenals de Staatsloterij keert Dayzers minimaal 60 procent van de omzet aan prijzen uit. Dayzers garandeert prijswinnaars anonimiteit en keert al haar prijzen belastingvrij uit. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan het vernieuwde www.dayzers.nl.




Ingezonden persbericht