TWYNSTRA GUDDE

Beex en Rockwell naar Twynstra Gudde Communicatie- en Identite

Per 1 september zijn Nathalie Beex en Betti Rockwell komen werken bij de vakgroep Communicatie- en Identiteitsmanagement van Twynstra Gudde.

Natahalie Beex (35) stapt over van Atos Consulting, waar zij manager interne communicatie was. Nathalie studeerde Bedrijfscommunicatie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Nathalie zal zich bij Twynstra Gudde richten op vraagstukken op het gebied van interne communicatie, organisatieverandering en -identiteit.

Betti Rockwell (55) stapt over van de vakgroep organisatieontwikkeling van Twynstra Gudde, waar zij sinds 1996 heeft gewerkt. Zij studeerde aan de universiteiten van Londen en Colorado en heeft de SIOO-opleiding gevolgd. Betti is gespecialiseerd in internal branding/identiteit in relatie tot organisatiecultuur. Haar twee andere kernexpertises zijn organisatie-ontwikkeling en -verandering.

Het nieuwe team heeft tal van activiteiten op de agenda staan voor het komende najaar. Naast de workshops voor communicatieprofessionals (dit najaar programmacommunicatie en internal branding zie www.twynstragudde.nl), zijn er ook bijeenkomsten Praktijk in communicatie,waarbij een gast een case komt toelichten gevolgd door discussie. Actuele thema's in de maatschappij zoals bijvoorbeeld de ZBO's die onder vuur liggen, spelen een rol in de bijeenkomst op 14 december 2004. Op 23 november bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop internal branding.

De vakgroep Communicatie- en Identiteitsmanagement is gespecialiseerd in vraagstukken op het snijvlak van communicatie en organisatie enerzijds en communicatie en identiteit anderzijds: communicatie rond projecten en programma's, interne communicatie (bij verandering), organisatie van de communicatie merkidentiteit, positionering en merkenbeleid en internal branding.

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau dat al gedurende 40 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatieontwikkeling en beleidsontwikkeling.