Politie Drenthe

Maandagmorgen

Emmen 27-09-2004

Politie houdt verdachte huiselijk geweld aan
ODOORN De politie heeft zondagavond een 19-jarige inwoner van Odoorn aangehouden, nadat de jongeman in huiselijke kring zijn moeder en broers geslagen had. De oorzaal van het geweld is nog niet duidelijk. Een jongere broer moest zich onder dokters behandeling stellen. De man is ingesloten en het onderzoek zal vandaag worden voortgezet.

Aanhangwagen gestolen
MEPPEL Zondagavond werd ontdekt dat er een aanhangwagen was gestolen van een bedrijfsterrein aan de Ceintuurbaan. Het hek van de omheining was op grove wijze geforceerd. Het door de politie ingestelde buurtonderzoek, had geen resultaat. De eigenaar zal vandaag aangifte doen.

Inbraak in caravans
ZUIDWOLDE Uit een caravan aan de Slagendijk zijn afgelopen weekeinde diverse goederen gestolen, waar onder een DVD-speler, een monitor, een fotocamera, meerdere DVDs en enkele flessen wijn. De daders waren in de caravan gekomen door het forceren van een raam. De gehele caravan bleek te zijn doorzocht.

GIETEN Op een camping aan het Voorste Land is in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in 6 caravans en of de tuinhuisjes. In de meeste gevallen waren deuren geforceerd en in een enkel geval een raam. Daar de eigenaren niet aanwezig waren, is niet duidelijk wat er allemaal gestolen is.

Gewonden bij aanrijding
COEVORDEN Maandagmorgen omstreeks 06. 20 uur zijn 3 personen gewond geraakt bij een aanrijding op de Mars. Een 58-jarige bestuurder uit Radewijk schoot met zijn personenauto onder een oplegger die dwars over de straat stond. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Emmen gebracht. Een 20-jarige inzittende uit Gramsbergen is door een huisarts behandeld en een derde inzittende uit Gramsbergen, verdere gegevens onbekend, zat bekneld in de personenauto. Hij is er door de brandweer uitgehaald en overgebracht naar het ziekhuis in Emmen. De 24-jarige bestuurder van de trekker met oplegger kwam met de schrik vrij. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Het onderzoek loopt nog.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdagmiddag 16.30 uur. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 81 56.