Politie Zuid-Holland-Zuid

27/09 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

27-09-2004 - Persberichten District I

BEROVING MET GEWELD
DORDRECHT- Een 49-jarige man uit Dordrecht heeft zondag 26 september aangifte gedaan van beroving met geweld rond 01.15 uur diezelfde dag op de Galileilaan. De man liep door het treintunneltje en zag op de trappen naar het perron drie à vier jongens staan. Hij schonk er verder geen aandacht aan en liep door. Het volgende moment werd hij van achter in zijn rug en tegen zijn achterbenen geschopt. Hij viel en werd vervolgens nog enkele keren geschopt. De jongens zijn er met zijn tas van door gegaan.De man had wat blauwe plekken en gevoelige ribben.

RIJDEN ONDER INVLOED
DORDRECHT- Zondagavond 26 september is een 31-jarige man uit Dordrecht aangehouden op de Talmaweg. De man had te diep in het glaasje gekeken en kreeg een rijverbod van vier uur.

INBRAAK IN BEDRIJFSPAND
DORDRECHT- Op de s-Gravendeelsedijk is ingebroken in een bedrijfspand tussen zaterdag 25 september 18.30 uur en zondagavond 26 september 18.30 uur. De buit bestond uit computers en geld.

BRAND
DORDRECHT- In de Aagje Dekenstraat is zondagavond 26 september brand geweest. De 61-jarige bewoonster van het pand had een sigaret die nog niet helemaal uit was laten vallen. Aangezien er nog veel oude kranten en reclamefolders in het huis lagen was er brand gekomen. Gelukkig bleef het bij een binnenbrandje. De ambulance is ter plaatse geweest voor de bewoonster omdat zij rook binnen had gekregen. De vrouw kon vanwege de rook niet in de woning slapen en is elders ondergebracht.