CLUBMESSAGE

Innovatieve SMS info-dienst voor vastgoedsector

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste woningzoekenden, zodra ze een interessant pand zien, meteen op locatie meer informatie willen. Hiervoor biedt SMShuisinfo een passende oplossing. Het SMShuisinfo-systeem is speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector.

Het SMShuisinfo-systeem verstuurt automatisch via een applicatie van ClubMessage aanvullende verkoopinformatie van een pand naar de mobiele telefoon van een potentiële koper/huurder. Dit gebeurt in de vorm van een sms-bericht.

Met andere woorden, de potentiële klant staat voor een pand, waarbij (middels een 'codebordje') een unieke code is aangebracht. Vervolgens sms-t hij/zij deze unieke code naar een verkort nummer (0,70 euro per ontvangen bericht/max 1 bericht per aanvraag) en krijgt vervolgens binnen 20 seconden een sms-bericht retour met hierin alle basisinformatie van het betreffende pand inclusief telefoonnummer en de URL (de naam van de website) van de makelaar. De makelaar krijgt vervolgens een e-mail bericht, met hierin het mobiele nummer van de woningzoekende. Dit kan later weer gebruikt worden voor een eventuele follow-up.

SMShuisinfo biedt de makelaar een aanvullende service, ter ondersteuning van de website en andere communicatie uitingen. Het is een uniek nieuw marketing-tool.

De SMS applicatie is ontwikkeld door ClubMessage SMS diensten. ClubMessage verkoopt producten en diensten op basis van haar eigen SMS netwerk aan bedrijven actief op het gebied van techniek, marketing en planning.