ANTHILL

Active ISP wordt Active 24

PERSBERICHT

27 september 2004

Active ISP wordt Active 24

Landelijke campagne en ondernemerswedstrijd van start

Europa's toonaangevende hosting provider Active ISP, in Nederland bekend onder de naam Ladot, gaat haar positionering aanscherpen. Deze moet haar leidende positie als Europees hosting provider nog steviger maken. Het startschot is al gegeven met een naamsverandering: Active ISP wordt Active 24.

Active 24 is gericht op ondernemers en heeft een helder uitgangspunt: technologie en internetgebruik moeten toegankelijk en gemakkelijk zijn voor bedrijven. Het moeten diensten zijn waar ieder bedrijf op kan vertrouwen en net zo gewoon worden als telefonie, elektriciteit en water. Niet voor niets wordt de nieuwe slogan: 'Powerful Hosting - Surprisingly Easy'.

Campagne
Active 24 begint vandaag met een campagne om het nieuwe imago gestalte te geven. Gestart wordt met advertenties in vakbladen en verschillende direct marketingactiviteiten. Het uitgangspunt van de campagne is: 'Vandaag een idee, morgen een website'. Active 24 is de enige provider waarbij je na het registreren van je internetadres binnen 24 uur een eigen basic website kan hebben.
Active 24 wil met de campagne uitdragen dat zij ondernemers helpt bij het snel realiseren van hun plannen.

Ondernemerswedstrijd
In dit kader organiseert de hosting provider een wedstrijd, waarbij ondernemers worden uitgedaagd het beste idee voor een website te verzinnen. Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen. De winnaar maakt kans zijn idee werkelijkheid te laten worden en krijgt een website t.w.v. 10.000 euro. Deze website wordt gebouwd door partner MediaXplosion.

Iedereen die voor 24 november 2004 een internetadres registreert via www.active24.nl/idee kan meedoen. Lees meer over de voorwaarden op www.active24.nl/idee.